Proost op een buitengewoon 2011!

2010, schoot als een wiedeweerga voorbij! Cottagerefreshments, dé prestigieuze officiële opening van het ecowondertje in Moselle, Les Trois Forêts, een handjevol nieuwe parken afgesnoept van de zusteronderneming en natuurlijk de rigoureuze uitbaat door caterploeteraar Albron. Wij kunnen er niet onderuit, 2010, was al met al een druk en veelbewogen jaartje van jewelste. Met zowel diepte- als hoogtepunten!

Eigen Center Parcs is gegroeid, samenwerkingsverbanden zijn gesmeed en we zijn klaargestoomd voor onze toekomst! 2011, naar eigen zeggen, een onwijs inerverend jaar! Iedereen is immers lonkend naar de grijpgrage investeringsplannen van Albron, en wat te denken van de nieuwste aanwinstjes, wat zal men daar gaan doen met de poen!? 2011, gaat het ons naar verluid allemaal brengen!
.

Voor nu : Wij – het Eigen Center Parcs-webteam – wenst je, een ongeloofelijk buitengewoon 2011 toe! We proosten op een ongeëvenaard ‘groengetint Center Parcs-jaar’ en natuurlijke alle goeds en een stabiele gezondheid voor alle niet vakantie-momenten!

.
l Handenschudden!
Naderend nieuwjaar, kortom tijd voor welgemeende bedankjes en de handdruk. Zo gaat onze eerste speciale dank natuurlijk naar jullie, als bezoeker! Want zonder jullie – als terugkerende bezoekers, géén Eigen Center Parcs, natuurlijk! Daarnaast een onwijs groot dankwoord aan Center Parcs! Een speciale dank daarvoor!
.
Daarnaast hebben we het afgelopen jaar flink onze ingeprente grenzen verlegd. Het gevolg een hecht samenwerkingsverband met collegawebsite Aqua Mundo-Forum. Daar daar ons dankwoord dan ook vooral graag naar uit.

Verder mochten wij een kleine telg in de familie verwelkomen! Dé zoektocht naar de voordeligste vakantie, en dat speciaal voor jou, is gestart met onze subwebsite ‘Perfect Match’. Onze welgemeende bedankwoordjes voor al die hechte verbanden! Daarnaast bedanken we ook het Center Parcs-Forum!
.
Er rest ons nu enkel het champagne-gesop, een allerhande aan knabbels met de welbekende extreem bepoederde oliebollen niet te vergeten en wat feestelijk en kleurrijk geknal aan ‘gillende keukenmeiden’ achter de gevelmuren, maar wij proosten alvast op een buitengewoon goed 2011! Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.