“ Echt even samen” nieuwe slogan van Center Parcs

Emotion, Share, Care & Joy zijn de begrippen die worden samengevat in deze nieuwe sterke handtekening.

Capelle aan den IJssel, 25 februari 2015 – Steeds vaker verlangt men ernaar om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en meer tijd met elkaar door te brengen. Bij Center Parcs is er op ieder moment van de dag voor ieder wat wils en kan de hele familie aan een activiteit naar keuze deelnemen dankzij het uitgebreide aanbod.

ECHT EVEN SAMEN
“Center Parcs is meer dan een eenvoudige vakantie- of weekendbestemming. Het is een uniek concept dat beantwoordt aan ieders behoeften. Een moment van rust waarop mooie momenten met elkaar kunnen worden beleefd. Of men nu komt om te ontspannen of juist om een adrenalinekick te krijgen, ieder beleeft het verblijf van zijn dromen”, benadrukt Vanessa Diriart, Vice CEO Center Parcs Europe – Groupe Pierre & Vacances Center Parcs.

60 NIEUWE ACTIVITEITEN
Omdat iedere familie uniek is, heeft Center Parcs maar liefst 60 nieuwe activiteiten ontwikkeld om samen te beleven en te delen. In alle parken in Europa legt Center Parcs hierbij het accent op verschillende doelgroepen.

Een aantal voorbeelden van deze nieuwe activiteiten zijn:

Vlotten & Hutten Bouwen

Midden in de natuur, in het bos of aan de rand van het meer, samen met andere kids een vlot of (boom)hut bouwen. Wie heeft er een goed plan? Wie kan anderen leren knopen leggen?

CP2009-02-17-001365.jpg
Beschikbaar in: De Huttenheugte, Het Heijderbos, Bispinger Heide, Park Bostalsee, Les Hauts de Bruyères, Le Lac D’Ailette, Les Trois Forêts, Les Bois-Francs, De Vossemeren.

 

Familie Workshops

Samen aan een knutselwerk bezig zijn schept een band tussen ouders en kind. Samen glunderen om het eindresultaat doet dat ook.

pb02
Beschikbaar in: Het Heijderbos, Port Zélande, Het Meerdal, De Vossemeren, Bispinger Heide, Park Hochsauerland, Park Bostalsee, Les Bois-Francs, Les Hauts de Bruyères.

 

Familie Paintball

Volg de aanwijzingen van je aanvoerder – of ben je dat zelf? Kinderen en ouders betreden de Cool Factor Arena en gaan een hevige strijd met verfkogels tegemoet. Durf jij het aan?

pb03
Beschikbaar in: Port Zélande, Bispinger Heide, Park Hochsauerland, Park Bostalsee

Heerlijk ontspannen in de cottage

Voor een heerlijke vakantie met een vriendengroep, met de familie of voor een reünie kan men terecht in de ruime XXL cottagesvan 12 tot 16 personen. De nieuwe generatie cottages, of Eden cottages, zijn ruim, licht en volledig geïnspireerd door de natuur. Ze gaan niet alleen in de groene omgeving op maar ook gebruikte materialen zorgen voor een luxe en natuurlijke sfeer.

welcome-CP_decoupe_header2

Meer informatie over de nieuwe activiteiten vindt u terug op http://www.centerparcs.nl/nl-nl/nieuwe-activiteiten_ms?pl=nav

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Let op!: Afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Eigencenterparcs.nl !!