Center Parcs gecertificeerd als Top Employer Nederland 2014

Center Parcs gecertificeerd als Top Employer Nederland 2014

 Vakantieaanbieder behoort wederom tot beste werkgevers van Nederland 

Capelle aan den IJssel, 13 maart 2014 – Center Parcs is een van de organisaties die dit jaar gecertificeerd is als Top Employer Nederland 2014. Volgens onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door het Top Employers Institute (voorheen CRF Institute), biedtCenter Parcs zijn medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden. Voor Center Parcs behoort de expertise van de medewerkers tot de kern van de bedrijfsvoering en het product.
Top Employers Institute
Het Top Employers Institute, dat wereldwijd certificaten uitreikt voor uitmuntendheid op het gebied van arbeidsomstandigheden, maakte onlangs de resultaten bekend van zijn jaarlijkse onderzoek naar het HR-beleid van een groot aantal werkgevers in Nederland. Center Parcs is een van de selecte organisaties die de certificering Top Employers Nederland 2014 mocht ontvangen – een officiële erkenning van zijn uitstekende personeelsbeleid.De organisaties werden geëvalueerd op de volgende gebieden:-      primaire arbeidsvoorwaarden-      secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden-      training & ontwikkeling

–      carrièremogelijkheden

–      cultuurmanagement

 

Pauline Kouwenhoven, Junior Product Development Manager van Center Parcs Europe, bevestigt de goede arbeidsomstandigheden: “Bij binnenkomst was er een warm welkom. Het inwerkprogramma zat goed in elkaar: ik sprak met collega’s van andere afdelingen en ging op bezoek bij enkele parken. Vanaf dag één was ik verantwoordelijk voor mijn projecten. Dit is belangrijk voor mij omdat ik het vertrouwen ervaar als een vorm van waardering. Natuurlijk wel met de hulp van mijn collega’s, die altijd helpen als ik vragen heb.”
Top Employer voor Center ParcsMarianne Riedstra, HR Manager van Center Parcs Nederland, legt uit wat het certificaat voor Center Parcs betekent: “Enthousiaste medewerkers zorgen voor enthousiaste gasten. Om als bedrijf succesvol te zijn én te blijven, is het van essentieel belang goede zorg voor de medewerkers te dragen op alle niveaus. Onze werknemers vormen dan ook het hart van het bedrijf en we doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om een topwerkgever te zijn. De erkenning als Top Employer laat zien dat we dit doel hebben bereikt en vormt bovendien een stimulans voor de toekomst: wij zullen blijven investeren in onze werknemers en ons verder blijven ontwikkelen als toonaangevende werkgever.”  image005
 Over de Pierre & Vacances-Center Parcs GroepOpgericht in 1967, is de Pierre & Vacances Center Parcs Group Europese marktleider in vakantieverhuur. Het unieke business model is gebaseerd op de synergie tussen twee focusgebieden: toerisme en onroerend goed. Vandaag de dag omvat de groep 5 toeristische merken: Pierre & Vacances met de twee labels Premium en Villages Clubs, Maeva, Center Parcs, Sunparks en de Aparthotels Adagio. Het totaal aantal accommodaties bestaat uit bijna 50.000 appartementen en bungalows op 300 locaties in Europa. In 2012/2013 verwelkomde de groep bijna 7,5 miljoen bezoekers en realiseerde een omzet van 1.307 miljoen euro.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.