Foto: Wethouder Eric Beurskens (links) en General Manager Kees Luijbregts. Heropening Center PArcs Limburgse Peel

Center Parcs Limburgse Peel viert opening na grote vernieuwing

Park geopend door wethouder Eric Beurskens en General Manager Kees Luijbregts
image
Capelle aan den IJssel, 12 oktober 2018 – Center Parcs Limburgse Peel in het Limburgse America heropende vandaag na een volledige vernieuwing officieel haar deuren. Alle 500 cottages zijn inmiddels voorzien van een fris en eigentijds interieur. Het park werd vandaag door wethouder Eric Beurskens en General Manager Kees Luijbregts heropend.
 
Na de vernieuwingen in Port Zélande vorig jaar, zet Center Parcs met Limburgse Peel wederom de nieuwe standaard in familievakanties. Zowel in verblijf, als in beleving en ruimte om echt even samen te zijn. Wethouder Eric Beurskens was aanwezig om de nieuwste faciliteiten van het park te verkennen en het vernieuwde park te heropenen. Tijdens de heropening van het park, werd op de speel- en belevenispromenade ook het insectenhotel geïntroduceerd. Het hotel is een plek waar verschillende insecten zoals dag- en nachtvlinders een nieuw leven krijgen en kunnen overwinteren. Center Parcs hoopt mens en natuur door middel van het insectenhotel samen te brengen.
De centrale faciliteiten, zoals het overdekte parkcentrum Market Dome en het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, zijn gerestyled. De centraal gelegen Market Dome heeft voortaan een nieuw uiterlijk met een mooie bamboekoepel, meer flora en fauna en sfeervolle decoraties. Het vormt het hart van het vakantiepark waar gasten in een aangename omgeving samen kunnen komen in één van de vernieuwde restaurants of kunnen shoppen bij de Daily Foodstore, de Fashion Store en Toys & Souvenirs. Je vindt hier ook de vernieuwde bowling. Daarnaast heeft de snackbar een trendy look gekregen en is omgedoopt tot Frites Affairs.
Je kunt in Limburgse Peel kiezen voor een verblijf in een Comfort- of VIP-cottage. De (half)vrijstaande cottages staan middenin het bos en bieden volop privacy. Het nieuwe Business Center met vergaderzalen maakt Limburgse Peel een geschikte locatie voor vergaderingen en/of andere evenementen.

***
Over Center Parcs Europe
Center Parcs Europe is onderdeel van de Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Met 8 merken, 44.000 accommodaties, jaarlijks 8 miljoen gasten en een jaaromzet van 1,5 miljard euro is de Groep marktleider in lokaal toerisme in Europa. De organisatie heeft een tweezijdige expertise: toerisme en vastgoed. Dit, gecombineerd met een continu streven naar de hoogste kwaliteit en efficiency, stelt Groupe Pierre & Vacances Center Parcs al 50 jaar in staat vakantieparken en accommodaties te ontwerpen, bouwen en exploiteren.
 
Als grondlegger van de korte vakantie dichtbij huis heeft Center Parcs Toerisme een nieuwe standaard gezet in de recreatiesector. Ook de komende jaren zal zij blijven innoveren en investeren in beleving, verblijf en activiteiten voor het hele gezin. De toerismetak van Center Parcs Europe exploiteert 24 Europese parken waar jaarlijks ruim 3,9 miljoen mensen overnachten. Het totale aantal accommodaties bestaat uit ruim 14.000 appartementen en cottages in Europa. In 2016/2017 realiseerde Center Parcs Europe een omzet van 664,7 miljoen euro. www.centerparcs.nl
 
Center Parcs Vastgoed verkoopt vakantiewoningen op de parken als belegging aan zowel particuliere als institutionele investeerders. Hierdoor kan er continu worden geïnvesteerd in de modernisering van het vastgoed. Na verkoop worden de woningen voor een periode van 15 jaar terug gehuurd door Center Parcs in ruil voor een aantrekkelijk rendement, dat wordt gegarandeerd door moederbedrijf Groupe Pierre & Vacances.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.