Center Parcs blijft vernieuwen

Rotterdam – Vanaf vandaag kunnen de eerste families genieten van de compleet vernieuwde vakantiehuisjes in Port Zélande. Er heeft een frisse wind gewaaid door het vakantiepark. In totaal zijn er 155 cottages vernieuwd, variërend van Comfort, Premium tot VIP. De cottages zijn voorzien van een compleet nieuw interieur, badkamer en keuken. Center Parcs wil met de vernieuwing inspelen op de wensen van de gasten. De overige cottages en centrale parkfaciliteiten staan eveneens op de agenda om een upgrade te krijgen. Wanneer deze oplevering gaat plaatsvinden is nog niet bekend.  

pzpersvernieuwingen2016002

Eind maart 2015 heeft Center Parcs cottages in Port Zélande aan particulieren aangeboden. Tot op heden zijn er ruim 100 cottages verkocht. De opbrengst van de verkoop werd onder meer gebruikt voor de renovatie van de cottages. De exploitatie blijft in de vertrouwde handen van Center Parcs. Port Zélande, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, is het eerste vakantiepark in Nederland waarvan de huizen verkocht worden aan particulieren.

Over Center Parcs Europe – www.centerparcs.nl

Center Parcs Europe -Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties- is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Al bijna 50 jaar is Center Parcs expert op het gebied van korte vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. De organisatie kenmerkt en onderscheidt zich door de talloze activiteiten voor ieder familielid. Center Parcs bezit 21 Europese parken en jaarlijks overnachten ruim 1,5 miljoen gasten in een van de Nederlandse vakantieparken. Het totale aantal accommodaties bestaat uit ruim 14.000 accommodaties in Europa. In 2014/2015 realiseerde Center Parcs Europe een omzet van 586,2 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.