Center Parcs biedt in alle parken draadloos internet

Ook tijdens de vakantie op elk gewenst moment online

 

Rotterdam, 18 maart 2010 – In alle parken van Center Parcs in Nederland, België en Duitsland kunnen gasten voortaan gebruikmaken van draadloos internet. Zo is in alle cottages, aan de receptie en in de Market Dome sprake van volledige WiFi-dekking via KPN HotSpots, waardoor gasten ook tijdens hun vakantie op elk gewenst moment online kunnen zijn. In alle parken van Center Parcs kunnen gasten nu op elk moment van de dag het internet raadplegen, een bericht sturen naar het thuisfront of thuisblijvers verrassen met leuke vakantiefoto’s.

“Met het aanbieden van draadloos internet speelt Center Parcs in op de behoefte dat steeds meer mensen ook tijdens hun vakantie online willen zijn. Een goede internetverbinding is inmiddels een gemak waarvan allang niet meer alleen zakelijke gasten gebruik willen maken. Via een draadloze internetverbinding kunnen onze gasten hun e-mail checken, informatie over leuke uitstapjes opzoeken, het weerbericht raadplegen en sociale netwerken onderhouden. En er is niets leukers dan een vakantiefoto of -filmpje op het net zetten om zo het thuisfront te laten zien hoe de vakantie verloopt”, vertelt Paul Geraeds, Director of Marketing van Center Parcs Europe. “Voor de zakelijke gasten van Center Parcs is het ook belangrijk online te zijn. Zodat zij desgewenst kunnen inloggen, online kunnen vergaderen en in contact kunnen blijven met hun zakelijke relaties.”

Voordelige tarieven

 

Via KPN HotSpots beschikken gasten van Center Parcs over een snelle ADSL-verbinding. Ze kunnen surfen, chatten, mailen, bestanden uploaden en downloaden en krijgen toegang tot sociale en zakelijke netwerken. Naast de mogelijkheid op centrale locaties te internetten, kunnen gasten ook zittend op de bank of op een terras gebruikmaken van draadloos internet. Gebruikers betalen slechts een geringe vergoeding. De tarieven voor het draadloze netwerk dat toegang biedt tot KPN HotSpots variëren van 5,95 euro voor 50 minuten internetten tot 15,95 euro voor een midweekkaart.

Over Center Parcs Europe

 

Center Parcs Europe bestaat uit Center Parcs en Sunparks en is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Center Parcs Europe telt 21 parken (13 parken van Center Parcs en 8 parken van Sunparks) in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In 2009 boekten 3,6 miljoen gasten bijna vijftien miljoen overnachtingen. De omzet van Center Parcs Europe over het boekjaar 2008-2009 bedroeg 611,2 miljoen euro.

Over KPN HotSpots

 

KPN HotSpots is een dochteronderneming van KPN. HotSpots zijn te vinden in recreatieparken, op de gehele luchthaven Schiphol, NS Stations, hotels, tankstations en horecagelegenheden. HotSpots spelen in op de behoefte om eenvoudig met eigen laptop of PDA met Wi-Fi gebruik te maken van draadloos internet op meer dan 950 locaties in heel Nederland. Zie voor meer informatie over KPN HotSpots ook kpn.com/hotspots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.