Bij de Evergreenz op De Kempervennen prikken we vorkjes vanuit een echte schuur. Gaaf hè. (Update) 25-11-2014

Dit bericht is geplaatst op  27 juni 2014 Dit is een update.

Het houdt maar niet op met Albron-nieuws. Gisteren konden de eerste flipfloppers het zand tussen hun tenen voelen én proeven hoe de zomer spraakt met een ijskoud biertje. Uiteraard bij het gelijknamige FlipFlopCafé op Park Zandvoort. Een probeerseltje van Center Parcs om tijdens de zomermaanden even iets nieuws op te poppen. De nieuwe Evergreenz’en zijn iets minder tijdelijk van aard. Goed bruggetje hè. Nu die van het Meerdal én Port Zélande, als eerste Nederlandse klaar zijn, smaakt dan natuurlijk naar meer. En hebben wij even geluk dat ze op De Kempervennen ook even de handjes uit de mouwen steken. En een nóg mooiere Evergreenz gaan maken. En 14 juli, dé openingsdag van het restaurant, kunnen we er al gaan kijken én eten natuurlijk. 

Over een kleine drie weken kunnen we gaan proefzitten, of die traktor ook in Brabant zo lekker zit. Want uiteraard is ook die weer van de partij. Die vertrouwde stalen ros is bijna synoniem geworden voor Evergreenz. En daar waren we stiekem al een beetje bang voor. Maar het mooie aan Evergreenz is, wanneer je de ene kent, ken je de andere niet. Hoewel het oude Market Restaurant als uitstervend ras, op de Kempervennen nu niet echt een lekkertje was, wordt hij dat nu zeker wel. Met een eigen identiteit, al blijf je natuurlijk altijd zien dat dit een mooi broertje is van de allereerste in De Vossemeren. Maar erg is dat natuurlijk niet.

Waar je bij het Meerdal in heuse boeren wagens je vorkje buffet-restaurant naar binnen zit te prikken, doe je dat hier vanuit een stro-schuur. Dat scheurt zo lekker de maag, zullen we maar zeggen. Maar het gaat vooral om de aankleding. Het buffet zal vergelijkbaar zijn met die van de eerder opgekalefaterde Market Restaurants; nóg verser, brood waarin je zelf het mest moet zetten én natuurlijk een Pannenkoekenhoek (goed voor Scrabble trouwens).

| Ze letten er op de kleintjes.
Ow, en voor de kleintjes trouwens én dus eigenlijk ook voor de papa’s en mama’s; de oude speeltuin blijft. Is dat even een opluchting, want was ons dat een trekpleister eerste klas. En het goede nieuws is; er komen alleen maar speel-klim-en-doe-hoekjes bij. Er komt ook een TufTuf-club waar ze leren om te gaan met kruiwagentjes én dieren. Alles op kinder-formaat natuurlijk op een zacht grasmatje. Zo heb je helemaal geen kind aan ze.

Schermafbeelding 2014-06-10 om 23.40.19

Nieuwe kiekjes 25-11-2014

Zoals je van ons mag verwachten, checken én struinen we de socials af én liggen we af en toe in de bosjes om te kijken hoe het er aan toe gaat. Blijf hieronder de updates dus checken. Zo blijven we samen lekker actueel. 

Schermafbeelding 2014-06-10 om 23.40.19

| Artist Impressions

Schermafbeelding 2014-06-10 om 23.40.19

| Foto-update – 27 juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.