Bij Center Parcs geniet iedereen van het voetbal

Capelle aan den IJssel, 21 mei 2014 – Voetbal is niet langer een excuus om thuis te blijven, Center Parcs heeft namelijk aan alles en iedereen gedacht! Center Parcs heeft een speciaal productarrangement samengesteld, afgestemd op de wensen en behoeften van het hele gezin: gratis voetbaltoernooien voor de kids, gratis saunabezoek voor de dames en de échte fans hoeven natuurlijk geen seconde van de wedstrijden te missen. Het arrangement is geldig in alle Center Parcs-parken in Nederland, België en Duitsland, zodat gasten optimaal kunnen genieten van een vakantie of weekendje weg tijdens de voetbalmaand.

Fanatieke voetbalfans hoeven geen seconde voetbal te missen, omdat alle wedstrijden op een centrale plek in de parken worden vertoond. Liever de match in alle rust volgen? Dan biedt de TV in de cottage uitkomst. Vrouwelijke gasten die het niet zo op voetbal hebben, kunnen van een ontspannend avondje sauna genieten. Op de avonden dat Oranje speelt (of ‘de Rode Duivels’ tijdens een verblijf in een Belgisch park of ‘die Mannschaft’ tijdens een verblijf in een Duits park), kunnen dames namelijk gratis Braziliaanse temperaturen opzoeken. Tot slot kunnen de kids zich uitleven tijdens speciale kids voetbaltoernooien om de kneepjes van het vak te leren én zich even in de positie van hun favoriete speler te wanen.
Nog meer voordelen!
Wanneer er een boeking wordt gemaakt tussen 23 mei en 1 juni ontvangen gasten bovendien een verwenpakket boordevol lekkere hapjes en drankjes voor bij de wedstrijd, een Center Parcs voetbal om tijdens de rust even snel zelf een balletje te trappen en een waardebon voor een gratis (voetbal)tijdschrift. Kortom, voor ieder familielid is aan alles gedacht voor een topverblijf tijdens de voetbalmaand!

Een reacti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.