Alles wat je wil weten over Villages Natures op een nieuwe pagina!


Hoera! We hebben een nieuwe pagina én niet zomaar eentje. Maar over een huge-park, met enorme Aqua Lagoon, bijna 2000 cottages, een interactieve farm, tal van activiteiten.. .. je hoort het al dat is veel te veel om te willen frötten in een paar berichten. Oftewel, Villages Nature verdient haar eigen pagina. En sinds vandaag heeft het ecowondertje van de toekomst dat ook!

Niet schrikken, uiteraard blijven we jullie gewoon op de hoogte houden van alles wat er bij Center Parcs gebeurt. Nieuwe horecapuntjes, opgekalefaterde cottages: we zitten er bovenop. Maar, er gaat iets enorm gaafs gebeuren in Frankrijk, in de schaduw van Disneyland Parijs. Waarschijnlijk heb je er zelf ook al het één en ander over gehoord; Villages Nature. Een ecovakantiepark dat niet alleen groen is, maar ook nog eens een échte trekpleister.

| Eigen pagina
En die bijzondere cottages, artifarti-architectuur, uitgebreide farm en alles wat we nu nog niet eens vertellen verdienen aandacht. Speciale aandacht. Want alles wat je wil weten over Villages Nature lees je, vanaf nu, overzichtelijk op een eigen gelijknamige pagina: Villages Nature (kliklink) Je ziet er beelden van de maquette, die staat te shine’n in Parijs, maar ook de laatste artist impressions! Dus lees en kijk je bij. We waren een tijd terug namelijk op de bouwplaats en dat leverde unieke kiekjes op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.