Aventura, de langste speeltuin van Europa, is geopend op Park Hochsauerland!

Het was een hele klim, maar dan heb je ook wat: dé langste speeltuin van Europa. En die staat gewoon in je achtertuin wanneer je in Park Hochsauerland blijft logeren. Gistermiddag ging officieel de schaar erin en werd met taart én een handjevol kinderen Aventura – Der Spielberg geopend! En die moest natuurlijk meteen uitgetest worden. En niet alleen door ons ;)!

Op de hoogste berg achter Park Hochsauerland is men druk in de weer geweest met een Speeltuin. Maar niet zomaar eentje: de langste van Europa, we zeiden het eerder al. Om precies te zijn: 160 Meter speelplezier schoon aan de haak. In totaal is het 32 meter hoog mét 15 torens én dat verspreid over 9 verschillende zones. Daar kunnen de kleinste zich dus urenlang vermaken.

| Klauteren met gratis uitzicht
Er zijn ook genoeg bankjes voor de ouders. Wel zo praktisch om te weten. Knipoog. Het gebied slingert zich via verschillende speeltoestellen, de één nog hoger en langer dan de ander, omhoog. En het prachtige uitzicht over de beboste bergtoppen en kleine slingerpaadjes krijg je er gratis bij. En vanaf daar heb je ook een uniek uitzicht over Park Hochsauerland! Geen klimmer of klauteraar, neem je fototoestel mee en ook jij vermaakt je er wel op de berg.

| Tijd voor taart
Gisteren was de officiële opening. Er was tijd voor taart én uiteraard moest de schaar erin voor het persmomentje. Klik, klik, klik. Er was veel regionale pers aanwezig, maar ook een handjevol kinderen. Jawohl! En die bleven natuurlijk niet alleen kijken naar een speeltoestel, dat begrijp je vast. Gelijk uitproberen!

Over uitproberen gesproken, het wordt wat lastig online, maar klauter digitaal Aventura – Der Spielberg op én verbaas je over het prachtige uitzicht. Kwijlen mag.

| Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Let op!: Afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Eigencenterparcs.nl !!