Zoover Award

 

 

 

Sunparks strandhotel Zandvoort aan Zee ontvangt Zoover certificaat 2010

Zandvoort, 8 juli 2010 – Sunparks Strandhotel Zandvoort aan zee heeft het Zoover Certificaat 2010 ontvangen. Met een gemiddelde waardering van 8,0 is het hotel de beste accommodatie in haar categorie in de populaire badplaats. Zo scoort het Strandhotel uitstekend op de fraaie en centrale ligging en de grote kindvriendelijkheid. Het hotel onderscheidt zich bovendien als een vakantiebestemming waar gasten altijd kunnen rekenen op de beste service en hoogste kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Het is voor het tweede achtereenvolgende jaar dat het Strandhotel is verkozen tot de beste in zijn categorie.

Zoover is een website die een overzicht biedt van talrijke beoordelingen dóór reizigers vóór reizigers van accommodaties en reisbestemmingen in binnen- en buitenland. Bezoekers kunnen binnen een selectie van ruim 3.500 accommodaties snel en eenvoudig zoeken naar gegarandeerd de beste bestemmingen in Europa. Sunparks Strandhotel Zandvoort aan zee een bestemming die zich naar het oordeel van gasten in zeer positieve zin onderscheidt van vergelijkbare accommodaties in de kustplaats. Zo weten bezoekers vooral de ligging in de nabijheid van het Noordzeestrand te waarderen, wat zij met een prachtig rapportcijfer van 9,0 beoordelen. Ook scoort het hotel met een 8,4 zeer hoog op het gebied van kindvriendelijkheid. De service wordt met een 8,1 gewaardeerd, de kamers met een 8,0 en het eten met een 7,9. Dankzij het Zoover Certificaat 2010 en het Zoover Select-logo weten gasten zich dan ook verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Schitterend gelegen

Sunparks Strandhotel Zandvoort aan zee is prachtig gelegen, op slechts 300 meter afstand van het strand en de duinen. Het hotel beschikt over luxe sportfaciliteiten, het subtropisch waterparadijs Aquafun en een restaurant met een schitterend uitzicht over de Noordzee. Het ligt bovendien op een steenworp afstand van de levendige boulevard van Zandvoort en is een uitstekende uitvalsbasis voor talrijke recreatieve activiteiten: van ontspannen aan het strand, het beoefenen van watersporten tot een bezoek aan het nabijgelegen casino of het gezellige historische centrum van Haarlem. “We zijn er erg trots op dat we – net als vorig jaar – het Zoover Certificaat hebben ontvangen. Het feit dat Sunparks Strandhotel Zandvoort aan zee opnieuw is uitverkozen tot het beste hotel in haar categorie, is een groot compliment. Voor onze medewerkers is het een stimulans om op dezelfde wijze door te gaan en onze gasten een fantastische vakantie te bezorgen”, aldus Boudewijn van Vilsteren, General Manager van Sunparks Strandhotel Zandvoort aan zee.

Over Sunparks

Sunparks is een internationaal merk met twee parken in Nederland, vier parken in België en twee in Duitsland. Haar parken bieden de beste voorzieningen in het vier sterren segment van waaruit zeer aantrekkelijk toeristische gebieden zijn te ontdekken. Zo zijn er uitstekende mogelijkheden om vanuit de privacy en het comfort van een eigen vakantievilla of hotelkamer- met tal van overdekte voorzieningen binnen handbereik, zoals het waterparadijs Aquafun – te combineren met de perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen. Gasten beschikken over allerlei mogelijkheden om zowel in de parken als in de nabije omgeving – “In the middle of everywhere” – te recreëren. Een slogan die met een knipoog verwijst naar de centrale ligging van de parken.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Let op!: Afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Eigencenterparcs.nl !!