Worden de Sunparks-parken Center Parcs?

Sinds gisteren zijn er op het internet verschillende geruchten terug te vinden over een mogelijke integratie van Sunparks in Center Parcs. Het zou gaan om de Nederlandse parken (Sunparks Limburgse Peel en Sunparks Zandvoort aan zee) en de Duitse parken (Sunparks Eifel en Sunparks Nordseeküste) die, nadat ze ongeveer 2 jaar geleden overgingen van Center Parcs naar Sunparks, terug als Center Parcs-parken door het leven zouden gaan. Ook Sunparks De Haan aan zee zou een Center Parcs-park worden, net zoals het nieuw aangekondigde Sunparks park ‘Sunparks Sandur Drenthe’.

Bron: www.twitter.com

De verschillen in de parken zouden opnieuw aangeduid worden met de indeling waarmee dit vroeger ook gebeurde, namelijk de drie, vier en vijf vogeltjes die terugslaan op de faciliteiten en het comfort op het park.

Bron: www.twitter.com

Tevens zouden de parken ook weer een naamsverandering ondergaan. Zo zou ‘Sunparks Zandvoort aan zee’ ‘Center Parcs Park Zandvoort’ gaan heten, ‘Sunparks De Haan aan zee’ zal ‘Center Parcs Park De Haan’ worden, ‘Sunparks Limburgse Peel’ zal verder gaan als ‘Center Parcs Limburgse Peel’ en ‘Landal Parc Sandur’ wordt ‘Center Parcs Sandur’. In dit laatste park zou naar verluid 30 miljoen euro worden geïnvesteerd.

Eigen Center Parcs wil benadrukken dat het momenteel enkel gaat om geruchten die niet bevestigd zijn door Center Parcs Europe of Sunparks.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Let op!: Afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Eigencenterparcs.nl !!