Wij wensen je eigenzinnige feestdagen!

Kerst en al die andere hele lekkere dagen staan voor de deur. Wijntjes, borreltjes, lekkere hapjes en de stille hoop op een echt krakend laagje sneeuw aan de andere kant van het raam.

Inmiddels doen we namelijk niets liever dan op de bank kruipen, met een kleedje en als het even kan met een goede mok chocomel. Mét slagroom, want als de beentjes omhoog gaan, dan willen we het er ook van nemen! De goede voornemens komen volgend jaar wel. Maar het juist nu ook hartstikke lekker om van die fijne driezitter af te komen. Bij Center Parcs is het tijdens de kerst(vakantie) ontzettend fijn om te zijn! Want daar gaan wanneer de duisternis valt de lampjes aan die glinsteren over het bevroren meer. Dat laatste tenminste als Koning(in) Winter uit de olijke Bed-Time-Story’s uit de Market Dome haar best heeft gedaan.

Want wij hoeven jullie niet meer te vertellen dat alle parken dan veranderen in WinterWonderland’jes, stuk voor stuk. Buiten koud, binnen warm. Want die open haarden in vrijwel iedere cottage mogen nu bewijzen waren ze echt goed in zijn; ons lekker warm houden! Handjes warmen en heerlijk wegdoezelen.

Geen vakantie meer op de planning staan? Dan is het aan ons om je lekker warm te houden met hartsverwarmend Center Parcs-nieuws! Alvast eigenzinnige feestdagen, iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.