Paul Geraeds liet zijn gezicht (en een leuk sponsorbedrag!) zien tijdens Benefietgala Geer en Goor.

Voor Geer en Goor, de twee glitter-glamour-diva’s, was het de afgelopen 8 weken flink afzien. Ze moesten op een houtje bijten, van een AOW’tje leven en het enige waarvan ze dronken konden worden was misschien wel wijn, maar uit pak. Iedereen heeft wel wat meegekregen van de grappen en grollen die weer over tafel vlogen. Maar dit seizoen ‘over de vloer’, of liever ‘FFe geen cent te makken’ had wel iets meer ernst dan geen pepermuntje op de slaapkussens van de toppers. Het ging om het Ouderenfonds, waar duidelijk te weinig geld en vrijwilligers zitten. Vanavond was het Benefietgala van Geer en Goor om geld in te zamelen voor dit fonds – dat laat de senioren van Nederland echt meer geld verdienen – en Center Parcs liet daar even zijn gezicht zien (en een leuk sponsorbedrag!)

Want ook wij veerde even op toen we Paul Geraeds, verkoopdirecteur van Center Parcs Pierre et Vacances, zagen naast de grappengrollende Geer en Goor. Natuurlijk kent iedereen dat fragment nog wel dat Gordon niet meer bijkomt van het lachen, wanneer Gerard een poging doet om ‘De Huttenheugte’ wel fatsoenlijk uit te spreken. Niet? Dan heb je dit gemist. De twee zijn door ‘Over de Vloer’, de eerdere reeks van de ‘moppentoppers’, dus geen onbekende voor Center Parcs. Uiteraard kwalde de twee Paul hier nog even mee, maar die loste het op sympathieke wijze op. En met een lachje trouwens.

| Mooi gebaar
Tijdens de benefietshow, tussen de ‘je-moet-ze-mooi-vinden-aria’s’ van Anita Meijer, Gordon zelf en de belpanels voor het Ouderenfonds, stapte Center Parcs’ eigen Paul Gereads de bühne op. En niet met lege handen. Namens Center Parcs mocht hij 5.000 euro weggeven aan het fonds dat zich inspant voor een beter leven op je oude dag. Mooi toch!?

| Dat willen we zien!
En terrecht. Het waren mooie beelden. Het is echter nog iets te kort na de aflevering om hem bij RTLXL terug te kunnen kijken, wanneer dat mogelijk is, zie je hem nog sneller dan het licht hieronder verschijnen.

Update (23:01)
Inmiddels staat het Benefietgala online;
Check Hem Hier !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.