Vossemeren l Sandwich Corner vervanger voor Boulangerie

Vanaf 10 November is het dan zover! Goed nieuws voor fanatieke nieuwe concepten-aanbidders, slecht nieuws voor kenmerkende en graag bezochte Boulangerie-klanten op De Vossemeren. Op deze datum, zal in de Market Dome van de Vossemeren namelijk een geheel nieuw concept in het Food-aanbod van het park worden ingeburgerd. Momenteel timmert men zowel voor als achter de schermen flink aan een dergelijk nieuw take-away concept. Een geheel nieuw broodjes-concept zal zijn opwachting maken en stipt op 10 November worden geopend voor de eerste gasten. Onder de noemer ‘Sandwich Corner’ op de gevel moet dit een volwaardige opvolger worden van de inmiddels bekendstaande Boulangerie nabij de Food Store. Dit nieuw gelanceerde concept zal vergelijkbaar zijn met Mangerie, van de bekendstaande La Place-formule, welke de oplossing biedt in diverse steden tot een populaire sandwich take-away, welke vers naar eigen smaak en naar de kaart worden bereid.

Of dit nieuwe take-away concept enkel zijn vuurdoop vervuld op De Vossemeren zal beleven is momenteel nog puur giswerk, op dit moment is het (nog) niet duidelijk of dit concept op meerdere parken zijn intrede zal doen. Wij zetten er huidig nog enorme vraagtekens bij, maar wellicht vormt de recent opgedoekte Boulangerie in het Heijderbos (Limburgse Maasvalleij) een subtiele hint en timmert men achter de schermen tevens hard aan dit nieuwe broodjesconcept.

Vorderingen

Mocht het wat het Heijderbos betreft schot zitten in de zaak, en mogen we vervolgens het een en het ander waarnemen van deze ‘zaak’, dan melden we dit direct aan jullie. Naar alle waarschijnlijkheid zal het Eigen Center Parcs-webteam rond de openingsperiode, zelf naar De Vossemeren afreizen, om de (ver)nieuw(d)e stand van zaken op foto en eventueel videomateriaal vast te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.