Vóór de zomer nog een uitgebreide SPA voor Le Lac d’Ailette!

Het kan niet op in Frankrijk. We hoeven niet meer te zeggen dat Bois aux Daims over een kleine drie weken open gaat. Maar ook verder in la douce France zitten ze niet op hun luie achterste. Cottages gaan op de shop, restaurantjes worden vernieuwd én we krijgen Deep Nature Spa’s. Oh, vertel! In Le Lac d’Ailette, net voor deze zomer nog. Dus pak je handdoekje maar in.

Les Bois-Francs had al een enorme Nature & Spa naast haar Aqua Mundo en ook Bois aux Daims is niet vies van een ontspannen spa. Maar deze zomer kunnen we het ook in Lac d’Ailette. Waar eerst nog fastfoodrestaurant Mr. Crock zat, komt nu een Deep Nature Spa. Gedeeltelijk dan, hè. Want alleen het achterste gedeelte wordt ervoor opgeofferd. En geen misselijke. 385m2 aan spa-beleving gaan we dadelijk krijgen! En nog voor we kunnen bakken op het zandstrand, kunnen we er in juli al naar binnenlopen.

10981514_10152812340981447_6494904047633914245_n

Maar hoe dan? Niet zo moeilijk. De huidige trap die er al was, om vanaf het centrale plein aan de Haven-zijde van het park, komt straks direct uit in de SPA. Eerder voegde het park in dezelfde passage al een superduper-hippe Adventure Golf toe vol technische snufjes en chip-balletjes toe! En ook de cottages worden binnenkort in het nieuw gestoken, maar dat lieve mensen, is weer een ander verhaal.

| Artist Impressions
| Bron: Center Parcs Frankrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.