Uitbating horeca : Albron en Center Parcs tekenen contract voor 10 jaar

De samenwerking tussen vakantiehuisjesaanbieder Center Parcs Europe en cateraar Albron is een feit. Het partnership is 17 juni door beide partijen bekrachtigd met de ondertekening van een tienjarig contract. Vanaf 18 juni verzorgt Albron alle restauratieve voorzieningen in zo’n 80 outlets in de Nederlandse parken van Center Parcs en Sunparks. Bovendien treden bijna 1.600 medewerkers in dienst van Albron. Op 1 oktober volgen de Belgische parken van Center Parcs met 20 outlets en ongeveer 300 medewerkers.

Albron gaat fors investeren in nieuwe en eigentijdse Horeca- en Retail Food formules in de parken van Center Parcs en Sunparks. “Ik ben ervan overtuigd dat we met onze kennis en ervaring een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de ambitieuze plannen van Center Parcs Europe en met ons aanbod van eten en drinken veel mensen een fijne vakantie kunnen bezorgen”, aldus Teun Verheij, algemeen directeur van Albron. “Bovendien zet Albron zich met deze samenwerking als horecapartner op de kaart.”

“Onze verwachtingen over dit partnership met Albron zijn hooggespannen. Albron is bij uitstek in staat nieuwe producten en op beleving geïnspireerde horecaformules te ontwikkelen, die zijn gebaseerd op de laatste internationale trends”, stelt James Mennekens, managing director van Center Parcs Europe. “Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen in staat zijn ons succesvolle fullservice-concept te verrijken met nieuwe Horeca- en Retail food-formules.”

l Bron bovenstaand artikel
FoodHolland.nl

l Meer weten?
Spoedig vind je in de gerelateerde unit ‘Albron op je bord’, alle ‘ins’ en ‘outs’, achtergrondinformatie en gerelateerd nieuws, prominent op Eigen Center Parcs.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.