Albron start Horeca en Retail Food activiteiten in Nederlandse parken Center Parcs en Sunparks

 

De samenwerking tussen Center Parcs Europe en Albron is een feit. Het partnership is gisteren door beide partijen bekrachtigd met de ondertekening van een tienjarig contract. Met als resultaat dat Albron vanaf vandaag alle restauratieve voorzieningen verzorgt in zo’n 80 outlets in de Nederlandse parken van Center Parcs en Sunparks. Bovendien treden bijna 1.600 medewerkers in dienst van Albron. Op 1 oktober volgen de Belgische parken van Center Parcs met 20 outlets en ongeveer 300 medewerkers.

Albron gaat fors investeren in nieuwe en eigentijdse Horeca- en Retail Food-formules in de parken van Center Parcs en Sunparks. “Ik ben ervan overtuigd dat we met onze kennis en ervaring een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de ambitieuze plannen van Center Parcs Europe en met ons aanbod van eten en drinken veel mensen een fijne vakantie kunnen bezorgen”, aldus Teun Verheij, Algemeen Directeur van Albron. “Bovendien zet Albron zich met deze samenwerking als horecapartner op de kaart.”

“Onze verwachtingen over dit partnership met Albron zijn hooggespannen. Albron is bij uitstek in staat nieuwe producten en op beleving geïnspireerde horecaformules te ontwikkelen, die zijn gebaseerd op de laatste internationale trends”, stelt James Mennekens, Managing Director van Center Parcs Europe. “Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen in staat zijn ons succesvolle fullservice-concept te verrijken met nieuwe Horeca- en Retail foodformules.”

Fotobijschrift:
Op 17 juni werd het partnership tussen Center Parcs Europe en Albron bekrachtigd met de ondertekening van een tienjarig contract. Van links naar rechts: Jouke van der Veer (CFO Albron), Teun Verheij (Algemeen Directeur Albron), James Mennekens (Managing Director Center Parcs Europe), Pascal Ferracci (CFO Center Parcs Europe).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.