Het is toch nog niet voorbij voor Tropicana; grote investeerders gezocht!

Dachten we toch even dat het gedaan was. Dachten. Want misschien wordt Tropicana toch weer gewoon Tropicana. We hebben allemaal het nieuws meegekregen dat vanmiddag de knoop doorgehakt zou moeten zijn, tijdens de ontiegelijk spannende veilig. Maar niets is minder waar. Grote investeerders kunnen – voor de aller, maar dan ook alleralleraller laatste keer – investeren in Tropicana om er weer van te maken wat ooit was. En zelfs nog beter. Wij pakken onze zwembroeken alvast in.

De spanning was om te snijden vanmiddag. Toen vond namelijk de veiling plaats van Tropicana. Of ex-Tropicana. Want het leek erop dat BlueCity010 er een educatief lab, voor het verwerken van afval als grondstof, van ging maken. ‘Lab’, zeg. Er kwam ook heel wat geld bij kijken; maar liefst 1,7 miljoen flappen gingen er over de veiling.

| Attentie, attentie: grote investeerders gezocht!
Balen. Huilen. Maar gelukkig maar voor even. De ondernemers en de hechte achterban van Tropicana gingen niet zomaar bij de pakken neerzitten. Het unieke stukje Rotterdam – pal aan de Maas – kan weer uniek worden, wanneer grote investeerders investeren in de palmen en glijbanen. Maar, ze moeten er wel snel bij zijn.

| Maak van Tropicana wéér Tropicana
Oftewel; de kans bestaat nog altijd dat we weer zoals vanouds kunnen ronddobberen aan de Rotterdamse Maas. En stiekem krijgen we dan toch wel een beetje heimwee naar vroeger. Weet je het nog die wildwaterbaan, die familieglijbaan? We willen terug. En we willen het terug. En daar kunnen we met z’n allen (nog een keer) voor zorgen. Ben je bereid om groot te investeren in Tropicana, bericht de Facebookpagina van Tropicana even: Tropicana-Facebook (Kliklink)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.