Sunparks gaat ‘Drenthenieren’ l Vanaf 3 januari opent het vertimmerde Landal als Sunparks Sandur Drenthe!

In de Huttenheugte, na het ontkurken van enig champagne-gesop, is het vanaf 3 januari van het nieuwe boekjaar opboksen tegen een onvervalste concurrent, binnen een straal van een schamele 18 minuten en 17 kilometers op de teller. Hoewel concurrent, eerder een nevenbuur van de Drentse gevogelde grootgrutter. Dat het voormalige vaak ondergesneeuwde ‘broedermerk’ van Center Parcs, qua aanbod flink in de lift bivakkeert is na de enorme stijging van een schammele vier parken tot een verdubbeling, bij ons dan ook meer dan aangekomen! Daarnaast mag Sunparks zelfs vanaf het inluiden van dit huidige boekjaar profiteren van de zonovergoten Pierre-et-Vacances-portfolio! Wat wil je dan nog meer, zou je denken. Maar Sunparks broedt verder op haar herziene ‘succesformule’, waarbij allesomvattende, – ‘wij-stippelen-het-wel-voor-u-uit’ – Tourist Guides, donker getinte wicker hoekbanken en enkele Center Parcs-kopieën de sleutelwoorden voor het blinkende euro-silhouetten in de ooghoeken moeten vormen. Sunparks mag dan ook wel meer dan in haar handjes gaan wrijven aangezien alweer van haar aangeknoopte ‘broederliefde’ geprofiteerd mag gaan worden. Zo communiceert de keten alweer enige tijd, naar de vakantieflierefluiters toe, over haar negende aanwinst! Onder onze Hollandse driekleur, mag Sunparks zich vanaf het gure en vrieskoude 3 januari ‘verpatsen’ met het felbegeerde Sunparks Sandur Drenthe in de reguliere jaarbrochure!

Met eenzelfde adres, te Emmense Sandurdreef, wist men bij Landal bij haar openingsjaren dan ook fors te ‘drenthenieren’. Niet zo verwonderlijk is dat hierbij de ‘natuur nogsteeds steevast vraag of u eens langskomt’, waarbij Landal zelfs nog gloedvol weer te verkondigen wat ‘haar’ park allemaal wel niet te bieden heeft. Echter wanneer je de cliché ‘vakantiekiekjes’ vol generieke en vooral té perfecte gezinnetjes je wel bevielen en met enig klikplezier ook daadwerkelijk wil reserveren voor het komend boekjaar, dan is het thuiskomen van een vrieskoude kermis.

Zo weet Landal huidig te opperen dat haar felbegeerde ‘Parc Sandur’ niet meer onder de plakker ‘Greenparks’ te reserveren zal zijn. Er wordt verwezen naar de receptie aldaar, van het betreffende ‘Bartje en zijn bruine bonen’, maar reppen over Sunparks, dat zit er daarbij ternauwernood niet in. Gelukkig weten wij, als über-Center Parcs- liefhebbers wel beter, en konden we al een schamel halfjaar verkondigen dat we nét na de aanvang van 2011 mogen bivakkeren in dit 40 hectare tellende domein waar al het personeel fier weet rond te hupsen met de zevenkleur van Sunparks op de borst! Nu we de communicatieafdeling flink mogen bedanken voor hun attente weergave van de officiële openingsdatum, te weten 3 januari 2011, in menig landelijk verstuurde ‘boek-de-winter-bij-ons’-fyercoupon, is het enkel en alleen maar aftellen op de kalender.

l Kroon op het park
Terwijl strakgelijnde en veelal uit oranje pannendaken gevormde vrijstaande Villa’s, huidig gloedvol domineren op de gerelateerde webpagina’s van zowel ‘Greenparks’ als Sunparks, is het tot 3 januari niets meer of minder dan happen in nieuwsgierigheid. Met een kleine veertig hecates aan parkgrond, een uitgestrekt recreatiemeer en een schammel Villa-aantal van 328-stuks, met deze voorgaande riedel aan onderscheidende parkspecificaties, mag men dit nieuwe stukje Sunparks gaan pronken.

Sowisow heeft men diverse Villa’s overhoop gehaald en daarbij de nodige felgekleurde kwastrollers laten rinkelen – waarbij een zekerheid is dat ‘Prenatal’ toch wel van diverse bezoekjes is vereerd, aangezien men een handjevol bestaande Villa’s heeft vertimmerd tot benoemenswaardige ‘Select Kids Villa’s’. Met een zowat geheel omheinde tuin is het samen met het licht aangepaste interieur met jawel, een ingebouwde Playstation-2 console, spelen geblazen voor de kleinste danwel middeljarige koters, alsof het een lieve lust is!

Mocht dat de kleine niet tot stilte aanzetten, dan zijn daar altijd nog de volledig gratis toegangstickets tot het naburige ‘Veenparadijs’! Zo is de toegang tot zowat gelijknamige ‘Veenpark’ geheel voor de rekening van Sunparks, bij het reserveren van een dergelijke Select Kids Villa! Sunparks weet met enige trotsheid op haar schouders te opperen dat het geboekte verblijf omvliegt als de gekte, laten we het hopen!

| Sunparks over haar ‘unieke’ Villa Select Kids
Geniet van een villa die de verwachtingen van uw kinderen overtreft! Babybad, wieg, kinderstoel en kinderbedje staan voor de kleinsten klaar. De grote, omheinde tuin nodigt uit om heerlijk te ravotten. Is het buiten grauw en nat, dan kan het speelgoed worden getest. De gameconsole is natuurlijk ook verleidelijk. Maar verder is er onbeperkte toegang tot het Veenpark (tijdens het seizoen). De reis voert terug naar de tijd van de turf. Waarom moet u zo snel weer naar huis?

Hoewel we nu ook weer niet al te voorbarig enorme pluimveren in Sunparks’-achterwerk willen frommelen, zonder dan ook maar één prille stap gezet te hebben binnen de wellicht geheel herziene parkgrenzen van dit Sandurse Sunparks, willen we tussen neus en lippen toch wel even het volgende doorgeven, zoals hieronder blijkt.
Dat Nico-klusser-de-klus voorploeterende animo waarmee Landal alweer jaar en dag stug, haar parken alszijde paddenstoelen, uit de grond weet te stampen, is bewonderenswaardig maar één allesverslindende en welgemeende tip aan Landal, vergeet vooral niet dat Sunparks zich inmiddels prompt aan het front heeft gemeld!

| Landal karakteriseert ‘haar’ Sunparks Sandur
l Landal.nl

Ca. 7 km van centrum van Emmen
Ca. 40 ha, 328 bungalows
Aan uitgestrekt recreatiemeer
Eén auto parkeren bij de bungalow
Overdekt zwembad
Indoorspeelplaats
Fun & Entertainment-programma
Sportcentrum
Diverse restaurants

| Boeken in Sunparks nieuwste aanwinst?
| Dat kan! Klik en boek je verblijf na selecteren van Sandur Drenthe, via Sunparks.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.