Overig Nieuws l De Eemhof opgeschrikt door vechtpartij en rake klappen

Zeewolde – Zaterdagavond heeft er tussen 23.00 en 00.00 uur een flinke vechtpartij plaatsgevonden op de Eemhof te Zeewolde. ‘Zowel binnen als buiten een evenementenhal vielen er rake klappen tussen verschillende bezoekers’, meldt de politie zondag.

Acht bezoekers die in één bungalow verbleven waren onder invloed van alcohol en zochten ruzie met andere bezoekers. De beveiliging van het park wilde de amokmakers van het terrein verwijderen en daarbij is de hulp ingeroepen van de politie.

Toen de agenten ter plaatse kwamen braken er zowel binnen als buiten de evenementenhal vechtpartijen uit. De politie kon maar met moeite de vechtende menigte uit elkaar houden. De politiemensen en de beveiligers kregen zelf ook rake klappen te verduren.

Drie verdachten zijn aangehouden. Het gaat hierbij om drie personen in de leeftijd van 15, 22 en 25 jaar afkomstig uit Noord-Holland en Zeeland. Bij de aanhouding pleegden de verdachten verzet en ook de omstanders bemoeiden zich agressief met de politie-inzet.

De groep van acht personen is van het park verwijderd. De parkbeveiliging heeft aangifte gedaan van mishandeling.

l Bron bovenstaand artikel
l Directe link naar het betreffend artikel
l Blik op Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Let op!: Afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Eigencenterparcs.nl !!