Spot je Cottage | 4 Persoons premium De Eemhof

We kunnen er kort of lang over zijn, maar de zaak welke in schot blijft, zijn de in wachtrij verkerende grootscheepse refreshmentplannen in het stukje Flevopolder, wat een kleine dertig jaar geleden aan de Zuiderzee werd ontgonnen. De ene recensent van de provinciale krant rept over blokkendozen, de ander zet, in een cursieve drukletter, het als ´bunkers´ weg, maar wij babbelen liever over een stukje historiek, naar hand van allround architect Jaap Bakema.

Een kleine 10-jaar geleden, wist de keten onder haar prestigieuze in de brochures geslingerde ‘milleniumconcept’, op de Eemhof, haar grijsgetinte grove gasblokken ‘weg te kwasten’ onder een dikke crèmelaag, en wist daarmee het oude hoofdstuk, boordevol historisch oranje-diepbruin en kleine betegeling, voorgoed dicht te gooien. Anno 2010, welgeteld een tiental jaar na dato, mag de Eemhof met eenzelfde gevoel met de handen op elkaar, voor een grootscheepse innovatieprojecten. Laat die witverzegelde bekwastrollers maar weer komen!

Premium cottage l Eemhofl Center Parcs spreekt over haar nieuwe Premium cottage-tyes | ‘Surrounded by Nature’ in Original Premium Cottages De Premium-cottages hebben als toevoeging op de Comfort cottages o.a. flatscreen tv’s, experience showers en barbecues op het terras. Het thema ‘surrounded by nature’ typeert het design van de Premium cottages. In dit design wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren en is het de bedoeling dat de natuur naar binnen wordt gebracht. Ook de decoraties zijn gebaseerd op kleuren en materialen uit de natuur.

l Eigen Center Parcs visits
l Tripje Flevopolder

Gisteren, vrijdag 15 april 2011, namen wij de proef op te som! Een kleine rit naar de Eemhof was zo gemaakt, met maar één heersend doel voor ogen: alle herziene cottage-concepten volop in foto brengen! Inmiddels kunnen wij verkondigen, dat is meer dan gelukt! Een strak blauwe lucht – alhoewel hier en daar een schaapachtig wolkje – deed ons vergezellen tijdens ons vooral niet laatste tripje afgereisd richting de drassige Flevopolder. Alle vernieuwde cottagestypes – van de bontgekleurde toch wel ietwat hippe Comforts tot de duidelijk chiquere VIP-types. Wij hebben ze binnen de kaderen weten te leggen van onze groothoeken. Meer dan benieuwd geworden!?

Begrijpelijk. Bij deze extra foto-unit van de ‘Eemhof-cottagerefreshments’ zullen we meer en meer inhoud stouwen. Inmiddels hebben we hieronder de primeur met de eerste videobeelden van het herziene Kindercottage-concept! Wij kunnen alleen maar termen uitkramen als lijkende op: kleurrijk, kinderlijk en vormenrijk! Sowieso waren we onder de indruk. Op een ballonetje meer of minder is vooral niet gekeken. Voorzover ons welgemeende babbeltje als Brugman, het is algemeen bekend (video)beelden zeggen zoveel meer dan honderdduizend woorden, vandaar deze tekstuele aftocht.

l Spot je cottage
l Het vernieuwde Premium Original Cottage-interieur

l Schilderkwasten in de aanslag?

l Alle voorbereidende werkzaamheden, timmerlieden en in overall gehulde schilderlui zien zwoegen voor een bijzonder schoon resultaat. Wij legde het de afgelopen maanden allemaal vast op de ‘kiek’! Een ding dienen we toch wel te vermelden bij aanvang – schrik vooral niet aan een stortvloed aan foto’! Check ze in onze unit :  ‘Cottagefreshments l De Eemhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.