Short Nieuws l Google Streetview gespot op de Center Parcs parken!

Veel mensen vinden Google Streetview een erg handige en fijne oplossing. Ook Center Parcs heeft dit ontdekt dus is Google bezig met al diverse parken op Streetview te zetten! 20 april is Google Streetview al gespot op Erperheide en er zijn geruchten dat ze vandaag bezig zijn om Port Zélande op de foto te zetten.

l Je cottage thuis opzoeken en bekijken
Wanneer de parken op Google Streetview zijn gezet is het dus mogelijk om je cottage thuis op te zoeken via Google Streetview. Verder kan je natuurlijk kijken wat de kortste weg naar de Market Dome is of hoe je een gezellige wandeling op het park kan maken.

l Google streetview op foto en video!
Uiteraard hebben wij foto’s en een video weten te bemachtigen over Google Streetview op Center Parcs. Bekijk de foto’s hieronder! Deze foto’s zijn gemaakt op 20 april op Center Parcs Erperheide.

Zie hieronder nog de Youtube video. Ook deze is wederom gemaakt op Center Parcs Erperheide.

l Reageren over Google Streetview op Center Parcs
Wil je graag mee praten over Google Streetview op Center Parcs? Dat kan! Link dan hier door naar ons gezellige forum en praat erover! Verder kan je op ons forum ook nog terecht voor een grote selectie Center Parcs foto’s en video’s! Neem dus snel een kijkje! Klik hier om naar ons gezelligste forum van Nederland te gaan! Wil je gelijk reageren over Google Streetview op Center Parcs? Klik dan hier!

l Met dank aan….
Uiteraard willen we nog een bedankje doen aan ons forumlid Slimpie voor het beschikbaar stellen van de informatie, en willen wij Center Parcs bedanken voor het beschikbaar stellen van de video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.