Ranomi Kromowidjojo opent nieuwe waterglijbaan in Center Parcs

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Center Parcs De Vossemeren hebben Olympisch kampioenen Ranomi Kromowidjojo en de Belg Fred Deburghgraeve op zaterdag 15 september een nieuwe glijbaan ingehuldigd. Speciaal voor dit jubileum zijn er in het schitterend gelegen park in Lommel, België, bovendien 80 VIP cottages volledig gerenoveerd.

Snelste glijbaan van België
Het betreft een compleet nieuwe attractie middenin de Aqua Mundo van Center Parcs De Vossemeren met een hoogte van maar liefst 15,4 meter. Gasten klimmen omhoog via een apentoren en suizen met 30 km per uur naar beneden om tot slot in een enorme tol een paar keer rond te draaien alvorens in het bad te plonsen. Deze nieuwe glijbaan is hiermee de snelste van heel België.

Robert Visser, Algemeen Directeur Center Parcs België, Nederland en Duitsland, legt uit waarom deze opening perfect aantoont wat Center Parcs uniek maakt: “Wij hopen dat een nieuwe glijbaan die getest en goedgekeurd is door twee Olympisch kampioenen ook in de smaak valt bij onze gasten. Blijven investeren en innoveren zit in het DNA van Center Parcs.”

Monkey Splash, de naam van de waterglijbaan die tijdens de officiële opening bekend is gemaakt, is het resultaat van een wedstrijd die via Facebook is gelanceerd. De creatieve gast aan wie de attractie de spetterende naam te danken heeft, is de Nederlander Tom Houben, een echte Center Parcs fan.

VIP Cottages in nieuw jasje
Ter ere van het 25-jarig jubileum zijn 80 VIP cottages volledig gerenoveerd en 15 tweepersoonscottages aan het VIP aanbod toegevoegd. Deze cottages hebben allemaal een trendy leefruimte, de badkamers zijn nog comfortabeler geworden en in de Classic Cottages zijn zelfs een bubbelbad, privésauna en moderne inloopdouche aanwezig. Ook de vernieuwde keukens zijn uiterst compleet uitgerust.

“Center Parcs wil écht het verschil maken met unieke sensaties zoals de Monkey Splash, maar ook met compleet uitgeruste en luxueuze cottages. Onze gasten weten dat, als ze voor een verblijf op De Vossemeren kiezen, hun tijdelijke ‘thuis’ van alle gemakken is voorzien”, zo legt Maarten Timp, General Manager van Center Parcs De Vossemeren, uit.

 

Tekst en bron walter jonker 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.