Pierre & Vacances premium opent nieuwe residentie Julia Augusta

Pierre & Vacances premium opent nieuwe residentie Julia Augusta aan de Middellandse Zee

Deze zomer staan er bij Pierre & Vacances premium een aantal vernieuwingen op het programma. Met de opening van een gloednieuwe premium residentie en de renovatie van drie reeds bestaande bestemmingen gaat het merk het nieuwe seizoen vol enthousiasme tegemoet.

Nieuwe premium residentie Julia Augusta

De in Zuid-Frankrijk gelegen plaats Roquebrune-Cap-Martin biedt vanaf eind juni een nieuwe premium residentie: Julia Augusta. Met de opening van deze bijzondere bestemming wordt het premium aanbod aan de Middellandse Zee versterkt. Het charmante Roquebrune-Cap-Martin ligt tussen Monaco en Menton met een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee. De nieuwe residentie bevindt zich op 200 meter van het strand en op loopafstand van het centrum en biedt 70 comfortabele en compleet ingerichte appartementen met een modern design. Vakantiegangers kunnen hun geluk niet op met het verwarmde zwembad met solarium en aangelegde strand op het dak van de residentie.

Vernieuwde bestemmingen

Naast deze nieuwe premium residentie zijn ook reeds bestaande bestemmingen binnen het aanbod vernieuwd. Het betreft de premium residenties Haguna in Biarritz, Cannes Mandelieu in Cannes – Mandelieu en Le Coteau et la Mer in Douarnenez (geopend in augustus 2012). Residentie Haguna heeft er een wellnesscentrum, een terras, een speelterrein en een fietsenhok bijgekregen. Daarnaast zijn in de appartementen bepaalde onderdelen, zoals de ramen, bedden en keuken vervangen. De appartementen van de residenties Cannes-Mandelieu en Le Coteau et la Mer hebben een algehele renovatie ondergaan. Het premium aanbod in Frankrijk wordt dankzij de renovatie van deze residenties kwalitatief nog beter.

Exotisch

Dat Pierre & Vacances een avonturistisch merk is, blijkt wel uit het feit dat ook overzees vakantie gevierd kan worden. De village club Sainte-Anne op Guadeloupe heeft een vernieuwing ondergaan waarbij een deel van het dorp is omgebouwd tot de nieuwe premium residentie Les Tamarins, uitgerust met kwalitatief hoogstaande appartementen, zwembad en aangelegd strand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.