Top-vrouw, Françoise Gri, pakt koffers bij Pierre & Vacances – Center Parcs

Er zijn tijden van komen en tijden van gaan. Voor Francoise Gri vooral het laatste. Jeweetjewel, één van de grote namen bij Pierre et Vacances, het uiteindelijke bedrijf achter ons geliefde Center Parcs. Ze kwam in 2013 bij Pierre et Vacances, werd CEO en heeft vandaag laten weten te vertrekken. Het vertrouwde gezicht van Pierre et Vacances, Gerard Bremond inmiddels 77 jaar, blijft nog altijd. Maar Francoise vertrekt dus. 

Was dat even schrikken. Er vertrekt een bekend gezicht van Pierre et Vacances. En niet zomaar eentje. Ze was én blijft een harde werkster. Ook wij keken en kijken er een beetje raar van op. 5 november zou ze haar 2-jarig jubileum uitbundig kunnen vieren binnen de Parijse kantoormuren, maar Francoise stapt op. Ze trad namelijk nog niet eens zo heel gek lang geleden aan, op 2 januari 2013.

Maar wat de francaise gaat doen? We hebben géén idee. Evenmin weten we wat nu precies de reden is, van haar vertrek. En waarom ze haar koffers pakt nog voor haar tweejarige jubileum. Wel weten we dat het nieuws vers is; hooguit vier uur geleden meldde LesEchos.fr dat ze op zou stappen. En ook daar spreken ze vooral van een verrassing. Ook op Twitter bedankte ze heel het team van Pierre et Vacances alvast. Het moge duidelijk zijn; hier is het laatste woord nog niet over gezegd.

 

| Bekend gezicht 
Francoise was een bekende. Een bekend gezicht zelfs. Zeker voor het personeel dat bij Center Parcs werkt. Ze hield, voor de niet zo insider, bijna wekelijks een blog bij op de personeelswebsite. En ook nog ééns in alle – beetje voor de hand liggende –  talen. Ze bezocht parken, babbelde de medewerkers bij over must-see-nieuwigheden en belichte nieuwe campagnes. En ook diegene die erbij waren op het Kids Climate Conference, op het Heijderbos een paar weken geleden, hebben zowat naast d’r gestaan. Daar was ze vooral te spreken over Prinses Laurentien, die haar zegje deed over het goeddoen van kinderen voor het milieu.

Haar functie is echter gelijk al geen openstaande vacature meer. Gerard Bremond is het die haar taken als CEO vooral over zal nemen.

Aangezien we nog niet (al het) fijne weten, blijven we met ons beste Frans voor jullie opzoek. Het nieuws is nog géén 5 uur oud, dus er zullen de komende dagen nog wel wat artikeltjes aan verslonden worden. En wij delen die weer met jullie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.