Pierre & Vacances Center Parcs Group lanceert concept

Pierre & Vacances Center Parcs Group lanceert concept speciaal voor kinderen in de zomervakantie

Rotterdam, juli 2011 – Met Kids Time lanceert de Pierre & Vacances Center Parcs Group een nieuw zomers concept volop entertainment en animatie dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Je vervelen tijdens de zomervakantie is er niet meer bij, want dankzij dit gevarieerde programma komen kinderen jonger dan 10 jaar helemaal in de vakantiestemming. Kids Time wordt deze zomer in alle parken van Center Parcs en residenties van Pierre & Vacances aangeboden.

Jonge kinderen kunnen zich samen met hun ouders tijdens hun verblijf volop vermaken met de activiteiten van het Kids Time-programma. Dit programma, waarmee zij zich urenlang kunnen amuseren, staat twee keer per week aan het einde van de dag op het programma.

Van Kids Bingo tot Kids Disco

Kinderen kunnen allerlei leuke prijzen winnen tijdens Kids Bingo. Het welbekende bingospel is een manier geïnterpreteerd die helemaal aansluit op de belevingswereld van kinderen. Tijdens de Kids Disco kunnen de voetjes van de vloer. Kinderen zich helemaal laten gaan en zich op het ritme van de muziek heerlijk op de dansvloer uitleven. Uiteraard allemaal in een feestelijke omgeving met discoballen en een rookmachine. En als eindelijk de tijd is aangebroken om naar bed te gaan, kunnen zij voor het slapen gaan luisteren naar een verhaal van de verteller.

Speciaal voor jonge kinderen: Kids Disco CD

De Kids Disco CD – speciaal samengesteld voor jonge kinderen – bestaat uit meeslepende muziek met eenvoudige en gemakkelijk te onthouden teksten. Op het ritme van de muziek spelen zij spelletjes en leren zij allerlei nieuwe dansjes. Of het gaat om de knuffeldierendans, de ballonnendans of de limbo. Bovendien kunnen de kinderen tijdens deze spelletjes een leuke prijs winnen. Natuurlijk is er de mogelijkheid de Kids Disco CD mee naar huis te nemen. Deze is verkrijgbaar in de speelgoed- en souvenirwinkels in van de vakantieparken en residenties van de Pierre & Vacances Center Parcs Group.

Het Kids Time-programma kost € 3,95 per kind voor deelname aan de drie activiteiten
Kids Disco CD : € 9,95

Over de Pierre & Vacances Center Parcs Group

De Pierre & Vacances Center Parcs Group is sinds haar oprichting in 1967 de marktleider in vakanties dichtbij huis. Vandaag de dag biedt de Groep 7 toeristische merken: Pierre & Vacances, Maeva, Center Parcs, Sunparks, Adagio, Citéa en Hôtels Latitudes. De parken en resorts van de Pierre & Vacances Center Parcs Group tellen 50.000 appartementen, vakantiehuizen en hotelkamers in Europa. De Groep verwelkomt op jaarbasis zo’n 7,3 miljoen gasten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.