Persbericht – Officiële opening Klein Opkikkerland

Zeewolde – Op donderdag 28 april opent Stichting Opkikker op een ludieke manier Klein Opkikkerland, een vaste locatie op Center Parcs De Eemhof waar 4 kinderdromen beleefd kunnen worden. Met de komst van een politiebureau, een kasteel, een beautysalon en een kabouterhuis kunnen de gezinnen, tijdens een Super Opkikkerdag, zich wanen in een echte droom.

Met de komst van Klein Opkikkerland kan Stichting Opkikker de beleving professioneler en nog meer in thema neerzetten en daardoor de gezinnen laten genieten van een unieke ervaring. Het zijn 4 populaire belevenissen en een geweldige aanvulling op de activiteiten die tijdens een Super Opkikkerdag worden georganiseerd.

Een bijzondere locatie, verdiend een bijzondere opening. Zo is Marijke Helwegen aanwezig om de beautysalon te openen en de Graaf en Gravin van de stad Ravenstein openen het kasteel. Een Lid van de Korpsleiding Politie Flevoland Gooi- en Vechtstreek gaat het politiebureau openen en de burgemeester van Zeewolde opent samen met de Opkikker kikker het kabouterhuis.

In augustus 2009 heeft Center Parcs De Eemhof een eigen onderkomen in bruikleen aangeboden aan Stichting Opkikker en zijn de voorbereidingen van Klein Opkikkerland gestart. Met hulp van vele sponsors en vrijwilligers is Klein Opkikkerland gerealiseerd.

Stichting Opkikker Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen en hun gezin. In 2011 krijgen naar verwachting ongeveer 1500 gezinnen een Opkikkerdag aangeboden. Belangrijk is dat tijdens de Opkikkerdagen het hele gezin centraal staat. Op deze manier wil Stichting Opkikker een bijdrage leveren aan de mentale energie van een langdurig ziek kind. Meer informatie is te vinden op www.opkikker.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.