Persbericht l Center Parcs De Eemhof sluit partnership met 'De Boer'

Foto: www.centerparcs.nl

CENTER PARCS DE EEMHOF SLUIT PARTNERSHIP MET DE BOER VOOR GROTE ZAKELIJKE EVENEMENTEN MIDDENIN DE NATUUR

Rotterdam, 15 december 2010 – Een compleet zakelijk evenement organiseren op één locatie? Center Parcs De Eemhof heeft een partnership gesloten met De Boer – leverancier van tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen – met als doel van elk denkbaar evenement een succes te maken. Op een inspirerende locatie, middenin de natuur kunnen 300 tot 3.500 gasten vergaderen, teambuilden, feesten en bovendien overnachten.

Onder de naam XL-ENT bieden Center Parcs De Eemhof en De Boer een accommodatie voor de grootste evenementen. “We zijn verheugd samen te werken met De Boer, een expert op het gebied van evenementenoplossingen”, zegt Michel Busman, Business Development Manager Europe van Center Parcs. “Ons partnership is de ideale oplossing voor grote zakelijke evenementen. Met alle denkbare faciliteiten onder één dak nemen we alle zorgen uit handen en zijn we nog beter in staat de zakelijke markt een exclusief en gevarieerd aanbod te bieden.”

“Dankzij onze samenwerking met Center Parcs creëren wij de unieke locatie waar een totaalpakket wordt geboden, inclusief overnachting voor groepen tot maar liefst 3.500 gasten. De Eemhof heeft een zeer centrale ligging. Middenin de natuur, maar toch verrassend dichtbij Amsterdam en Utrecht”, aldus Marc van Raaij, Commercieel Directeur van De Boer. “Bijzonder is dat wij gasten een onvergetelijke ervaring bieden in de accommodatie die bekend is geworden door de Willem Ruis Sterrenshow. Deze staat nu op het terrein van De Eemhof en biedt dankzij de veelzijdige structuur ruimte aan feesten, optredens, diners en bijeenkomsten.”

Alle voorzieningen binnen handbereik

XL-ENT neemt alle zorgen uit handen en biedt business faciliteiten en professioneel entertainment binnen handbereik. Bovendien kan de zogenaamde Sterrentent worden omgetoverd tot een volwaardige congres- of feestruimte. Center Parcs gebruikt de Sterrentent tevens voor het organiseren van themed events als ‘Hét OranjeDorp van Nederland’ en ‘OktoberFesten’.

De catering is in handen van Albron, horecapartner van Center Parcs in Nederland en België. Albron Creations, de evenementenafdeling van deze grootste onafhankelijke cateraar van Nederland, verzorgt het eten en drinken binnen XL-ENT. Van exclusieve borrelhapjes en uitgebreide dinerbuffetten op niveau met bijbehorende wijnen tot smakelijke lunches en koffie met gebak. Bovendien beschikt Center Parcs De Eemhof over een Business Center, meerdere restaurantconcepten, een multifunctionele Entertainmenthal, golfbaan en jachthaven. Na afloop van een geslaagd evenement kunnen alle gasten overnachten in één van de 650 cottages en 50 luxueuze hotelappartementen van De Eemhof.

De audiovisuele apparatuur is in handen van MK2 Rental & Staging, onderdeel van de MK2 Group. MK2 biedt voor ieder evenement de juiste apparatuur van een projector met scherm en microfoons tot aan de volledige (camera)regie met live streaming, videoconferentie, narrowcasting en LED-oplossingen. Men neemt u binnen XL-ENT de complete technische productie graag uit handen. MK2 Rental & Staging. Altijd een oplossing.

Werk en plezier

De Eemhof biedt de zakelijke markt het beste van twee werelden. In het park kan een zakelijk evenement gecombineerd worden met spannende outdoor activiteiten. Dé manier voor collega’s om elkaar beter te leren kennen en tot nieuwe inzichten te komen. In de bos- en waterrijke omgeving kunnen gasten meedoen aan uitdagende activiteiten als klimmen, boogschieten en Zip Wire. Het park ligt aan het prachtige Eemmeer en leent zich uitstekend voor de meest uiteenlopende watersporten. Voor meer informatie en boekingen: www.centerparcs.nl/xlent of bel: +31 (0) 10 49 89 789.

Over Center Parcs Europe

Center Parcs Europe bestaat uit Center Parcs en Sunparks en is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Center Parcs Europe telt 22 parken (14 parken van Center Parcs en 8 parken van Sunparks) in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In 2009 boekten ruim 3,7 miljoen gasten ruim vijftien miljoen overnachtingen. De omzet van Center Parcs Europe over het boekjaar 2008-2009 bedroeg 611,2 miljoen euro.

Over De Boer

De Boer is de internationaal toonaangevende leverancier van tijdelijke accommodaties voor onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en tijdelijke winkels. Opgericht in 1924 en met het hoofdkantoor in Alkmaar, heeft het bedrijf eigen kantoren in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Spanje, Zweden en Qatar. De Boer is ook vertegenwoordigd in de Verenigde Staten en Rusland. De onderneming heeft internationaal meer dan 350 medewerkers en tijdens het hoogseizoen loop dit met nog eens 150 tijdelijke krachten op. NPM Capital is sinds augustus 2005 grootaandeelhouder. www.deboer.com

Over Albron

Albron is de grootste onafhankelijke cateraar in Nederland en is in vrijwel alle segmenten van de cateringmarkt actief. Albron verzorgt met zo’n 6.000 medewerkers eten en drinken op ruim 1000 locaties: bij bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, in ziekenhuizen en zorginstellingen en op partijen en evenementen. Albron Creations Home & Event Cooking is in februari 2010 geïntroduceerd als nieuwste smaakmaker van Albron en omvat de partycateringactiviteiten van de cateraar.

Over MK2 Rental & Staging

MK2 Rental & Staging beschikt over een grote verhuurvloot aan audiovisuele apparatuur. De kracht van MK2 is niet alleen de snelle levering van materiaal maar ook het bijbehorende advies en de bediening van de apparatuur. Zowel voor grote als kleine projecten kan MK2 een passende oplossing bieden. Als supplier van de business centra van Center Parcs en partner van XL-ENT nemen wij de technische realisatie, regie en het bijbehorende adviestraject graag op ons.

Einde persbericht

Bron:www.centerparcs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.