Parcview | Bispinger Heide

open dag bh 2015

Open dag (20 jaar Bispinger Heide)

Ter ere van het 20 jarig bestaan van Bispinger Heide werd er zondag 12 juli een open dag gehouden. Aan alles was gedacht. zo waren er vele activiteiten gratis te doen maar je kon ook de park safari doen! Dit hebben wij natuurlijk ook gedaan. We begonnen bij een vip eden cottage en liepen zo via een aangegeven route langs de vip, de premium en de comfort cottages. Daarna was het tijd om de woonboten eens in het echt te bekijken en wat is dat ongelofelijk leuk! Tijdens deze safari kwamen we ook langs bepaalde activiteiten denk hierbij aan Pony rijden, schminken, in een bal over het water lopen en nog veel meer. De dag wordt afgesloten met het Waterspiel van de vrijwillige brandweer van Bispingen.

parktrein2015bh

Een nieuwe park trein:

Tijdens de open dag konden we al zien dat ze het Bispinger Schnucken-Express ( treintje) rijdt. Dit is een solar trein die het gehele jaar rijdt op dinsdag,woensdag,donderdag,zaterdag en zondag. Over het park zitten haltes waar hij langs komt zodat je daar kan in- en uitstappen. Meer informatie is te verkrijgen via Center Parcs Bispinger Heide.

bs2015001

Park Algemeen:

Bispinger Heide is een heel mooi ruim opgezet park wat er op het moment van ons bezoek netjes en verzorgt bij lag. Het park leent zich prima voor een lekkere wandeling langs het meer. Er is een hoop te beleven en te ontdekken zeker als je er voor de eerste keer komt. Vanaf dat je het park op rijdt voel je je een beetje een vip persoon! Het personeel doet er alles aan om je volledig in de watten te leggen en dat is wat ons betreft meer dan geslaagd. Genoeg gekletst tijd voor wat plaatjes! Die zeggen immers meer dan woorden.

 

spotbh2015od

Voor een overzicht van de cottages op dit park klik je hier.

kbbh2015

Kinderboerderij:

De kinderboerderij. Zelfs deze is speciaal! Bij de ingang (Market Dome zijde) Kun je een doosje voer kopen voor de dieren. Geloof ons maar, als we zeggen, dat je dan de volle aandacht krijgt van de dieren. Ze lopen lekker achter je aan en je kan heerlijk met ze knuffelen. Deze kinderboerderij is iets ruimer qua opzet dan de normale kinderboerderij op Center Parcs. Zo hebben ze hier een kleine kas staan voor wannabe een boer/boerin erg leuk gedaan.

 

 

mdbispinger 2015

Market Dome (Na sluitingstijd):

De Market Dome is wat je mag verwachten van een Market Dome. Alles onder één dak. Je vind hier natuurlijk de Aqua Mundo maar ook de informatiebalie, supermarkt, restaurant, snackbar en ga zo maar door! De Market Dome is erg mooi aangekleed.

ambh2015pv

Aqua Mundo (Voor opening)

Deze is erg netjes. De toevoeging voor de kids is al helemaal top te noemen. Dit kinderbad is net wat ruimer van opzet dan een gemiddeld Center Parcs park heeft.

Meer over deze Aqua Mundo vind je hier.

Een reacti

  1. Bedankt voor de info en vele foto’s.
    Hier kan je ten minste een duidelijk beeld krijgen van het park.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.