Overig Nieuws l Kinderboerderij vanaf heden niet meer 'naamloos'

DALEN – Jeroen en Jasper Koopman uit Dalen hebben de winnende naam verzonnen voor de kinderboerderij op Center Parcs De Huttenheugte. Laura Mepschen uit Coevorden onthulde de naam. Zij had in dromenhuis Medromis, waar kinderen in december hun dromen kenbaar konden maken, vermeld dat zij een dag burgemeester van de gemeente Coevorden wilde zijn. Haar droom ging 7 mei in vervulling. In haar functie als burgemeester opende zij de nieuwe kinderboerderij op De Huttenheugte.

Tijdens dit bezoek werd een prijsvraag gestart om een unieke naam voor de kinderboerderij te bedenken. Er werd stevig nagedacht en er kwamen tachtig inzendingen binnen. De naam van Jeroen en Jasper, Bing’s Beestenboel, werd het mooist gevonden. Op De Huttenheugte is Bing één van de personages. Jasper en Jeroen winnen daarmee een zwemfeest voor tien personen op De Huttenheugte.

Aan Laura Mepschen -even terug in haar rol als burgemeester- was de eer de naam van de kinderboerderij te onthullen door het verwijderen van een doek.
Kinderboerderij Bing’s Beestenboel is de 150e kinderboerderij in Nederland waar bezoekers de gratis kinderboerderijenkrant mee kunnen nemen. Ter gelegenheid van deze mijlpaal ontvangt de kinderboerderij in de Huttenheugte het ‘duurzame cadeau’ van Main Energie/VMK. Dit betekent dat op de kinderboerderij gratis energiezuinige lampen worden aangebracht. Dit bespaart energie en geld. De kinderboerderij is dagelijks geopend.

l Bron
Coevorden Huis aan Huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.