Ontdek nu Pack&Go Familiereünie van Center Parcs

Grote familie, grootse herinneringen!

 Capelle aan den IJssel, 27 januari 2014 – De verjaardag van oma, het jaarlijkse familieweekend of zomaar! Als het eenmaal gelukt is om ondanks alle drukke agenda’s bij elkaar te komen, dan is het belangrijk ook écht tijd met elkaar door te brengen. Dit wordt bevestigd door één van de belangrijkste vakantietrends voor 2014: de multigeneratievakantie. Center Parcs heeft bovendien zelf onderzoek gedaan naar de samenstelling en behoeften van grotere gezelschappen*. 83% van deze groepen bleek inderdaad uit drie of meer generaties te bestaan. Velen gaven bij de enquête aan een dergelijke vakantie op jaarlijkse basis te organiseren en een duidelijke aanleiding, zoals een jubileum, voor de vakantie te hebben. Leuk detail is dat in bijna de helft van de gevallen de grootouders op deze vakanties trakteren. Center Parcs geeft een passend antwoord op al deze observaties met de Pack&GoFamiliereünie.

 Aan alles is gedacht

Center Parcs heeft een pakket samengesteld waarmee een familiereünie heel eenvoudig kan worden georganiseerd. Zo kunnen er speciaal voor de gelegenheid drie cottages naast elkaar worden geboekt. Wel zo gezellig om bij elkaar binnen te kunnen lopen. Boodschappen? Bij aankomst staat er een tas boordevol lekkere en handige producten klaar. Daarnaast is er een activiteit waar iedereen aan mee kan doen en een familie-fotoshoot zorgt voor een onuitwisbare herinnering aan het weekend.

 

 image004 Extra’s voor de héle familieGratis groepsactiviteit voor de hele familie

Gratis familie-fotoshoot

Volle boodschappentas bij aankomst

Iedere ochtend verse broodjes ’thuis’ bezorgd

Gratis voorkeursligging van de cottages

Extra vroeg inchecken, om 13:00 uur

 Nu boekbaar!

De Pack&Go Familiereünie, inclusief 3x een 4-persoons Comfort cottage, is nu vanaf €899 exclusief via het Center Parcs Call Center te boeken. Het aanbod geldt voor maximaal 18 personen en uiteraard is het mogelijk om verschillende typen cottages met elkaar te combineren.

Sinds vorig jaar worden bovendien al zeven andere pakketten online aangeboden: de Pack&Go Baby vakantie, Pack&Go Kids vakantie, Pack&Go Visvakantie, Pack&Go Drie generatie vakantie, Pack&Go Fietsvakantie, Pack&Go Vakantie met de hond en Pack&Go Vakantie met tienersEen compleet verblijf- en verwenpakket voor élke vakantieganger.

 

 image006
 *Onderzoek uitgevoerd in oktober 2013 onder 445 gasten die het afgelopen jaar een vakantie hebben geboekt met een groep van meer dan 10 personen.

Een reacti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.