Laatste kans – we hebben jouw hulp nodig

Laatste kans – we hebben jouw hulp nodig

Zwembad van het Jaar 2013: Stem Het Heijderbos naar de titel en win!

 

De race om de titel Zwembad van het Jaar 2013 wordt met de dag spannender. De Aqua Mundo van Het Heijderbos ligt op kop, maar we worden achterna gezeten door Preston Palace. Met nog een paar competitiedagen te gaan kun je nu het verschil maken. Stem nu op Het Heijderbos en zorg ervoor dat onze Aqua Mundo terecht wordt gekroond tot Zwembad van het Jaar 2013.

 

De Center Parcs Aqua Mundo’s doen het overigens heel goed in de competitie. De Huttenheugte en De Eemhof staan respectievelijk derde en vierde. Aangezien het om een Nederlandse competitie gaat, komen Belgische parken niet in het rijtje voor. Laat dit je er echter niet van weerhouden te stemmen op een Nederlandse Aqua Mundo! Om als Belg geldig te kunnen stemmen, vul je bij stap 2 de postcode van Het Heijderbos in (6598 MC), anders is je stem ongeldig. Nu Het Heijderbos zo dicht bij de titel is, willen we je vragen om het park het laatste zetje in de rug te geven. Je kunt daar bovendien prachtige prijzen mee winnen. Stem dus vandaag nog!

 

Stem vandaag nog en win!

Met jouw stem help je onze Aqua Mundo aan de toppositie waar het recht op heeft. Bovendien maak je kans op één van de volgende prachtige prijzen: een jaar gratis zwemmen voor 4 personen bij Center Parcs en 10 x een dagje zwemmen voor 4 personen in een Aqua Mundo naar keuze. Daarbovenop kun je bovendien nog prijzen winnen van de organisatie van het Zwembad van het Jaar: een schitterende tablet, een jaar gratis zwemmen in jouw favoriete zwembad of een heerlijke dag wellness voor twee personen!

 

Stuur dit bericht door naar je vrienden en laat ook hen een stem uitbrengen op Het Heijderbos.

 

Alvast bedankt voor de moeite en 26 november komen we te weten wie zich uiteindelijk voor een jaar Zwembad van het Jaar mag noemen.

Je kan je stem ook direct Hier uitbrengen !

Klik hier om direct te stemmen op Het Heijderbos !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.