• Kids Climate Conference: Nederlandse en Vlaamse klimaatconferentie voor én door kinderen krijgt tweede editie

Kids Climate Conference: Nederlandse en Vlaamse klimaatconferentie voor én door kinderen krijgt tweede editie

Hoe ‘groen’ is jouw kind?

 

 

In het weekend van 20 t/m 22 september 2013 vindt voor de tweede keer de Kids Climate Conference plaats, ditmaal op het terrein van Het Heijderbos.

 

Center Parcs organiseert samen met het Wereld Natuur Fonds en Eneco deze 2013-editie van de Kids Climate Conference, met als credo ‘Your Future is My Concern’. Waar de eerste succesvolle editie van dit evenement bedoeld was voor basisschool leerlingen, is de komende editie gericht op kinderen én hun ouders, broers en zussen. Maak gebruik van deze unieke kans en laat je kind(eren) zich vóór 24 juni opgeven . Misschien wordt hij of zij uitgekozen om samen met het hele gezin erbij te zijn.

 

Waarom Kids Climate Conference?

Het doel van deze ‘junior’ klimaatconferentie is om de Nederlandse en Vlaamse jeugd en hun families op een actieve manier bij te laten dragen aan een schonere en betere toekomst.

Het evenement zal voor iedere deelnemer en zijn of haar familie een bijzonder interessante ervaring worden. Workshops, presentaties, BN-ers, BV-ers, concerten… alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topevenement, maar wel met een duidelijk doel: een betere en schonere wereld. Drie dagen lang worden kinderen tussen 8 en 14 jaar uitgedaagd om hun gedachten de vrije loop te laten met als eindresultaat 12 stellingen met ideeën en suggesties voor een beter leefklimaat die een leidraad vormen voor de toekomst.

 

Jij en je kind(eren) kunnen hierbij aanwezig zijn. Hoe?

Laat je zoon of dochter mee doen aan een ontzettend leuke opdracht. Wie weet wordt zijn of haar inzending geselecteerd en ben je één van de 100 gezinnen die aanwezig mogen zijn tijdens dit geheel verzorgde weekend. Ga snel naar

http://www.rangerclub.nl/nl/doen/kids_climate_conference_2013/ voor meer informatie en deelname.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.