Héél veel nieuwe activiteiten voor jou, gezinnen en ouderen bij Center Parcs

Wildwaterraften, worden wat je wil worden, over een enorm meer heen vliegen via kabelbaan, snowboarden… .. oké, we houden al op met jaloersmakende activiteiten, die je nu veel liever had zitten doen. Maar om het je nog moeilijker te maken; er komen dit seizoen nog véél meer stoere en heldhaftige activiteiten bij Center Parcs. Gaaf! Maar dat niet alleen, ook leuke bezigheden die je met het hele gezin, of zelfs de hele familie kunt ondernemen.

Workshops, sportieve wandelingen, maar ook jeugdige chillouts met een echte DJ. Check hieronder wat je samen allemaal kunt gaan doen. http://centerparcs.vakantieparken-bungalowparken.nl maakte een mooi overzichtje.

”Center Parcs heeft een aantal nieuwe activiteiten geïntroduceerd. Vooralsnog vallen deze te vinden onder het kopje activiteiten op de website, maar wij hebben het ook even op een rijtje gezet.

CP_Act

 • Nieuwe Kinderboerderij: Uw kinderen leven zich helemaal uit en kunnen van dichtbij meemaken hoe het is om geitjes, konijnen en andere dieren te verzorgen en te vertroetelen.
 • Baby service pakket: U kunt bij Center Parcs gratis een compleet Baby Service Pakket lenen: verschoningskussen, baby-box, schommelstoel, babybad, nachtlamp, buggy en verplaatsbaar babyhekje.
 • Familie spellen pakket: Monopoly, Trivial Pursuit, Cluedo, Twister Er is keuze uit de leukste spelletjes voor het hele gezin. Haal een pakket op en beleef er in uw cottage gezellige uren mee.
 • Kids makeover: Uw kids kunnen zich laten schminken als Orry of één van z’n vrienden, een glittertattoo nemen of iets leuks laten doen met hun haren.
 • Center Parcs Excursies: De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die u alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is uw vakantieplezier helemaal compleet.
 • Academy Active Walking: Onder leiding van een ervaren gids loopt u een route door de mooie omgeving van het park. De gids geeft aanwijzingen voor een goede looptechniek en vertelt ondertussen interessante weetjes over het landschap.
 • Workshop Playmais: Uw kinderen kunnen zich creatief uitleven. Ze kunnen maken wat ze maar willen (3+) met Playmais: van kasteel tot prinses. Playmais is volledig natuurlijk.
 • Familie Workshops:  Samen aan een knutselwerk bezig zijn schept een band tussen u en uw kids. Samen glunderen om het eindresultaat ook.
 • Cool Factor Paintbal:  Zijn uw kids klaar voor de coolste battle ooit? Ze kunnen zich uitleven op het strijdtoneel van Cool Factor: Paintball. Wie zal er winnen?
 • Tower Jump: De Tower Jump is een uitdaging voor tieners tussen de 12 en 17 jaar. Ze springen van grote hoogte en maken een echte vrije val. Een veilige stunt.
 • Hangouts: De HangOut is een plek waar tieners elkaar kunnen ontmoeten. Lekker in de buitenlucht. Een DJ Booth waar ze zelf muziek kunnen maken, een interactieve voetbalmuur om te gamen en geen ouders. Wat wil je nog meer?
 • Baby vroege vogel zwemmen:  Voor het grote publiek komt, gaat de Aqua Mundo speciaal vroeger open voor u en uw baby. Om in alle rust te genieten van het warme water. Dat maakt de tijd met uw kleintje extra bijzonder.
 • Mijn eigen pony: De droom van elk meisje (en jongen): haar/zijn eigen pony. Bij Center Parcs kan het – voor even. Ze mag ‘m verzorgen en natuurlijk een stukje rijden.
 • De Discovery Corner: De Discovery Corner is the place to be voor nieuwsgierige kinderen. Ontdek bijvoorbeeld samen hoe u een dam moet bouwen.
 • Pool Party: De Pool Party is een uniek dansfeest in het golfslagbad, voor tieners van 12 tot 17 jaar. Met muziek, een lichtshow en special effects.
 • Segways: De Segway is drie in één: u ziet de omgeving, het is milieuvriendelijk en het is fun. Lekker in de buitenlucht, bestuurt u deze elektrische tweewieler door uw lichaam naar voren of opzij te bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.