Halle Champi, de nieuwe Sporthal van Center Parcs Ardennen met wel heel unieke activiteiten!

Zo wisten we niets en zo wisten we ineens veel. Zoals je vast hebt bijgelezen, gaat de Aqua Mundo heel wat nieuw plezier opleveren en wordt de Market Dome van Center Parcs Ardennen er vanaf de zomer van 2015 alleen maar mooier op. Want vanaf dan wapperde de Sunparks vlag, na heel wat jaren niet meer. Center Parcs, it is! En dat gaan ze laten zien ook. Naast alle 350 cottages die een beurt ‘Bois aux Daims’ krijgen, wat dus neerkomt op heel veel design meubilair, gaat ook de sporthal op z’n kop. En aangezien wij niet willen vloeken in de kerk, moeten we de sporthal voortaan ‘Halle Champi’ noemen. En binnen die 1.600m2 kun je straks veel meer dan alleen sporten!

Vruuger, toen je Pierre et Vacances nog als Sunparks schreef zat er in de Sporthal een leuk Cafeetje die voor wat bedrijvigheid zorgde. Maar toen die sloot werd het wat stilletjes in de sporthal van de Ardennen. En eerlijk is eerlijk; de boel lag er de laatste keer ook niet heel jofel bij. Maar daar gaat verandering in komen; heel erg veel zelfs. Want er komt uiteraard een BALUBA! Zou gek zijn om dat succesverhaal van Center Parcs hier achter wegen te laten én er worden wat je wil worden met ‘Wannabee’ kan er straks ook. En dat is alleen nog maar voor kindertjes.

sporthal

| Jaaa, het Café komt terug!
De Halle Champi, zoals de omgedirkte Sporthal dadelijk gaat heten, biedt voor groot én klein en jong en oud, dadelijk heel veel plezier en vertier. En zo sentimenteel als dat we waren over het SportsCafé kunnen we nu opgelucht ademhalen; die komt terug gerenoveerd en wel. Met een dakterras met uitzicht over Vielsalm en de bos-valleien bij je biertje inbegrepen. Proost!

| Ook nieuw: spannende blacklight-Indoor-Golf
Maar naast het Café (hoera!) en de Baluba met speelruimtes, heel veel glijbanen, touwbruggen, kleine raceauto’s op een parcours en een schietveld – waar je met foam ballen kunt schieten – komt er ook een Indoor Midgetgolf. Na die nieuwe in Le Lac d’Ailette zijn we best wel verwend; maar deze zal een speciale worden. Namelijk helemaal blacklight. In de mysterieuze neon-kleuren sla jij daar straks je fluor-balletje in het thema ‘Champignons’. Passend in de streek natuurlijk. Het wordt een 14 holes, waarvan d’r 6 in het donker zullen zijn.

20140709062651-scene75-blacklight-mini-golf
Dit is ‘um niet hoor, maar zo heb je een beetje beeld bij Blacklight-golfbanen.

Maar dat is niet het enige in blacklight; er komt namelijk ook een hartstikke spannend laser-doolhof. Ook in het pikkiedonker. Behalve die paar neuon-spetters overal dan. Daar moet je in een donkere ruimte vol valstrikken het einde zien te vinden. En het leuke is; je kunt straks de zoektocht van anderen (zien afgaan) live op schermen buiten het parcours zien!

| Met een groepje ondergrondse stelsels in
Even op adem komen kan niet, want je kunt volgende zomer ook mee gaan Speleologie’n. Hoewel we nog even moet oefenen op de uitspraak zul je hier in 2015 in een klein groepje in ondergrondse gangen worden gestuurd, waar je allerlei spannende activiteiten voor je kiezen krijgt. De niet zo dare-devils kunnen ‘heel veilig’ ook weer buiten de beelden van de wel heldhaftigen volgen. Je zult vast begrijpen dat wij alvast onze trainingsbroek aan het vastknopen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.