Gasten kunnen vanaf nu een verblijf boeken in Marina De Eemhof

Havenstadje geïnspireerd op Port Grimaud aan Côte d’Azur in Center Parcs De Eemhof.

Rotterdam, 6 juni 2011 – Center Parcs biedt gasten vanaf nu de mogelijkheid een verblijf te boeken in het luxueuze vakantiecomplex Marina-De Eemhof. Dit mondaine havenstadje – geïnspireerd op Port Grimaud aan de Côte d’Azur – opent begin oktober de deuren. Marina-De Eemhof telt dan 100 luxueuze Marina Suites en Appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. De prachtige ligging aan het Eemmeer biedt bovendien talrijke mogelijkheden voor recreatie, watersport en uitstapjes in de nabije omgeving. Gasten kunnen nu reserveringen maken voor aankomsten vanaf 1 oktober 2011.

Marina-De Eemhof – een prestigieus project met een geheel eigen uitstraling en allure – markeert een belangrijke mijlpaal in het 30-jarige bestaan van Center Parcs De Eemhof. Voor de realisatie van het luxueuze vakantiecomplex wordt dit park eenmalig uitgebreid met 100 ruime en uiterst comfortabele Marina Suites en Appartementen voor 4, 6, 8 en 12 personen.

“Met Marina-De Eemhof brengen we Franse allure in de Flevopolder. Onze gasten beschikken straks over alle comfort en faciliteiten van het allerhoogste niveau. Zo wordt het ook mogelijk om de boot mee te nemen en een ligplaats te huren in de nabijgelegen jachthavens. Om de mondaine leefstijl van de Franse Rivièra zo goed mogelijk na te bootsen, is aan alle luxe gedacht”, vertelt Robert Visser, directeur van Center Parcs. “Bovendien bevindt het nieuwe vakantiecomplex zich in De Eemhof: één van de bekendste vakantieparken van Nederland, dat onlangs een grootschalige vernieuwing heeft ondergaan.”

100 luxueuze Marina Suites en Appartementen met uitzicht op het Eemmeer

De 100 luxueuze en ruime suites en appartementen in Marina-De Eemhof worden voorzien van de modernste gemakken. Zo beschikt alle accommodatie na de opening over een sauna, een whirlpool, een rainshower, een flatscreen in de master bedroom en een uitgebreide luxe keuken. De 12-persoons appartementen hebben bovendien een sunshower: een douche waar gasten zich heerlijk zullen kunnen douchen en tegelijkertijd bruinen. Alle suites en appartementen krijgen een zeer ruim terras of balkon, liggen aan het water en bieden een prachtig uitzicht op het Eemmeer. De architectuur kenmerkt zich door een mix van mediterrane en Nederlandse stijlen.

Volop mogelijkheden voor ontspanning

Marina-De Eemhof gaat bestaan uit verschillende complexen. Naast de bestaande Jachthaven De Eemhof wordt een tweede havenkom aangelegd met aan twee zijden de nieuwe bebouwing van Marina-De Eemhof. De jachthaven wordt een uitvalsbasis voor ontspanning, watersportactiviteiten en zal talrijke horeca- en andere voorzieningen tellen. Zo komt er een eigentijdse brasserie met kooktheater, op dezelfde leest geschoeid als de welbekende brasserieën in Antwerpen, Brussel en Parijs. De combinatie van conferentieruimtes en feestzalen met watersportarrangementen maakt deze locatie enig in haar soort. Nieuw op Marina-De Eemhof is een dialysecentrum voor nierpatiënten. Vlakbij de jachthaven is het straks heerlijk toeven aan het strand waar zich een strandpaviljoen met watersportcenter bevindt.

Ideale uitvalsbasis voor alle watersporten

Dit watersportcenter biedt vanaf oktober 2011 alle watersporten aan (uitgezonderd jeugdzeilen en catamaranzeilen) en heeft vanaf voorjaar 2012 het hele jaar door een compleet watersportprogramma. Het is mogelijk om cursussen te volgen in zeilen, jeugdzeilen, catamaranzeilen, wakeboarden, waterskiën en windsurfen. Daarnaast kunnen materialen voor windsurfen, kielboten, kano’s en motorsloepen worden gehuurd. Ook kunnen badgasten straks volop flaneren op de brede boulevard die naar het strand loopt.

Gasten hebben toegang tot alle faciliteiten van Center Parcs De Eemhof, dat momenteel een grootschalige vernieuwing ondergaat. Bovendien is de Aqua Mundo vanaf 1 juli een spectaculaire innovatie rijker: een duizelingwekkende glijbaan met allerlei bijzondere effecten en technologische snufjes.

Meer informatie

Gasten kunnen vanaf nu accommodatie boeken in Marina-De Eemhof. Voor meer informatie: www.centerparcs.nl of 0900-0804 (20 cpm). Voor meer informatie over de jachthaven: www.marina-eemhof.nl.

Over Center Parcs Europe
Center Parcs Europe bestaat uit Center Parcs en Sunparks en is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Center Parcs Europe telt 24 parken (21 parken van Center Parcs en 3 parken van Sunparks) in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In 2010 boekten circa 3,9 miljoen gasten ruim vijftien miljoen overnachtingen. De omzet van Center Parcs Europe over het boekjaar 2009-2010 bedroeg 599,6 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.