Gaat Tropicana nog beter worden dan het ooit was? De Crowd Funding gaat van start!

Ooit was het hét tropische stukje Paradijs aan de Maas. Maar nu is het een troosteloos stukje vergane glorie. Maar daar komt verandering in, want het Rotjeknorse Tropicana houdt de gemoederen nogal bezig. Moet het een stadspark worden, een appartementencomplex of weer wat het ooit was: een Aqua Mundo, maar dan zonder park eraan geplakt? Misschien wel dat laatste. Want er zijn snode plannetjes om ons weer nieuw leven in te blazen!

Veel is nog steeds hoe het ooit was; de constructie staat er nog steeds, de baden zijn nog duidelijk zichtbaar en je kunt er nog bijna van de wildwaterbaan. Bijna. Want veel paden zijn onbegaanbaar en sommige dingen zitten net even iets minder lekker in de verf. Maar een paar ambitieuze ondernemers gaan dit Tropicana-varkentje weer eens wassen. Ze willen er weer van maken hoe het ooit was én zelfs nog beter!

| Sound like a good plan
Goed nieuws wat al is komen bovendrijven; de technische installatie valt te renoveren. Dus daar kunnen ze alvast mee aan de slag. En met de baden lijkt het ook goed te komen. Er zijn namelijk verschillende doordachte plannetjes om ook die weer netjes op te lappen. En ook de hele koepelconstructie, die we kennen uit De Vossemeren, zijn ze druk in de weer om die in ere te herstellen. Maar niet te snel juichen; er zijn nog meer kapers op de kust, die ook wel wat in onze Tropicana zien. Dus het blijft alsnog even spannend!

| De Crowd Funding gaat van start
En dan de financiën. Ook heel belangrijk. Want zo’n koepelparadijs weer in originele staat terugbrengen mag wel wat kosten. Een aantal ondernemers zijn er mee aan de gang. Maar ook jij kunt helpen. Morgen ná 12:00 start de Crowd Funding op www.geldvoorelkaar.nl. En wie weet maken we zo samen wel een veel betere Tropicana! We gaan ervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Let op!: Afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Eigencenterparcs.nl !!