Extra Nieuws l Sunparks : Dieven slaan opnieuw toe

Dieven slaan opnieuw toe in Sunparks

l Dieven slaan 26/08 wederom toe bij Sunparks Kempense Meren

Mol – Het is maanden lang relatief rustig geweest in vakantiedomein Sunparks in Mol, maar de voorbije zomer hebben de dievenbenden blijkbaar opnieuw de weg gevonden. De directie van het park wil de zaken hoegenaamd niet dramatiseren, maar de plaatselijke politie moest de afgelopen weken méér dan 35 inbraken en diefstallen vaststellen.

Er werd zowel in vakantiehuisjes als in geparkeerde auto’s ingebroken. De inbrekers verschaffen zich op alle mogelijke manieren toegang tot de bungalows, maar vaak vinden ze wel een open raampje of een niet afgesloten deur.

Het domein is zeer uitgebreid en door de talloze bomen en struiken zijn vele huisjes geheel of gedeeltelijk aan het zicht onttrokken. De politie is er in ieder geval van overtuigd dat het meestal om dezelfde daders gaat. Al zijn er wellicht meerdere groepjes aan de slag. Er werden zelfs een paar verdachten opgepakt, maar die moesten nadien wegens gebrek aan bewijzen weer vrijgelaten worden. De waakzaamheid in het park is inmiddels verhoogd (SVE)

l Bron artikel
Steekkrant.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.