Event Nieuws l Heijderbos – Spongebobweekend was uitslaand succes

Afgelopen weekend vierde Center Parcs, samen met vele ‘SpongeBob’ fans, een speciaal weekend in het kader van Het Jaar van de Spons. Het Heijderbos was van vrijdag tot vanochtend omgetoverd tot Bikinibroek, een waar SpongeBob-paradijs.

‘SpongeBob’-bewonderaars konden zich, naast de vele reguliere Center Parcs activiteiten, naar hartelust amuseren met allerlei speciale ‘SpongeBob’-belevenissen zoals dansen in de Patrick-disco, meedoen aan Wannabe a Krabburgerbakker en kijken naar de ‘SpongeBob’-film en nooit eerder uitgezonden afleveringen in een speciale bioscoop op het park. Ook de Nickelodeon SuperTruck stond zaterdag op het park en jong en oud genoten naast ‘SpongeBob’ ook van optredens van Zirkus Zirkus, Yes-R en diverse andere activiteiten.

Alle cottages waren in ‘SpongeBob’ stijl aangekleed en een hele reeks aan ‘SpongeBob’ producten stond klaar voor de bezoekers. Pleisters, bordjes, bekers, een strandbal, tandpasta, een tafelkleed, diverse boekjes en natuurlijk het Nickelodeon Magazine. Na afloop ontvingen alle ‘SpongeBob ‘fans ook nog een exclusief T-shirt en alles mocht mee naar huis.

Het Jaar van de Spons

2009 is het Jaar van de Spons. ‘SpongeBob SquarePants’ is al jaren één van de best bekeken series op Nickelodeon. Op 1 mei 1999 werd in Amerika de eerste aflevering van ‘SpongeBob’ uitgezonden. Tot op de dag van vandaag is de serie wereldwijd een enorm succes, geliefd bij jong en oud en heeft vele prijzen in de wacht gesleept. Afgelopen jaar kreeg ‘SpongeBob’ onder andere een eigen tulp in de Keukenhof en ging een eigen website online.

bron foto’s   www.spongebob.nl

[cincopa 10506117]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.