Helaas : Deelname is niet meer mogelijk, vanavond de uitslag l Doe mee & win : een gratis weekend Les Trois Forêts! l

In de bosrijke omgeving van Sarrebourg, gebed in de heuvelbedding van het departement van Lorraine, plantte Center Parcs’, ruim vier jaar geleden, haar witbedrukte vlag, welke het startsein moest geven voor de bouw van een geheel nieuw vakantiepark. En daarmee was het nog niet gezegd, want naast zijn benoeming tot grootste toeristische investering van het (boek) jaar 2010, mag het park ook volledig worden bestempeld met, dé ecologische utopie van Europa.

Een investering waarbij 250 miljoen euro over de toonbank werd geslingerd – het is zeer zeker niets om voor onder te doen -, maar dan heb je ook heel wat. Na de werknaam ‘Les Bois des Harcholins’ van boeg te hebben gegooid, streeft onze geliefde bungalowparkgigant naar een reusachtige L’Aqua Mundo – waarbij een diversiteit aan faciliteiten worden geboden, in de vorm van diverse uiteenlopende zones -, een gigantische Grande Serre, waar koste nog moeite zijn gespaard, waarbij de dichtbeboste vegetatie, onder de transparante dakplanten, de ‘stam’bioloog van Center Parcs, Jean Henkens, enorme kopzorgen hebben gekost, vooral bij het ‘uitgezonderd-transport’ van zijn ‘heldendaad’.

Daarnaast waaieren er maarliefst 800 moderne eco-cottages over een beslagen bosgebied van welgeteld 435 hectare, en daarbij dan hebben we het nog niet eens gehad over het veelzijdige en goed gevulde activiteitenprogramma. Tevens reppen we hier nog niet eens over de grootschalige ‘Farm’, waarbij kinderen in de huid kunnen kruipen van een heuze boer, welke rondploeterd over zijn boerderij en erf, rechtspreekt uit begin 19e eeuw. Dat alles, het hierboven besproken ‘ware paradijsje’ opent met Franse flair voor de gast op 21 mei, al is dat wel zo?

l ‘Doe mee & win’

Dacht je pas, eind mei of begin juni, voor het eerst met gepaste trots en grote passen, ‘binnen te denderen’ in Center Parcs nieuwste aangeplante paradijs? Neehoor, want zoals gezegd, Eigen Center Parcs deelt fors uit, in samenwerkingsverband met Center Parcs Europe. Een privilege éérste plaats.

Onder het motto ‘Doe mee & Win’, delen wij maarliefst twee, volledig gratis verblijven aan, voor het weekend van 14- t/m 17 mei 2010. We horen je hardop brainstormen, ‘dat is dus voor de officiële parkopenstelling’, precies, in deze periode verleent het park zich als utopie om ‘proef’ te slapen voor medewerkers. Naast al die vakantievierende medewerkers, slaap jij als eerste op de goedgevulde matrassen van een dergelijke cottage, plaats voor maximaal zes personen.

De accommodatie, reserveringskosten, opgemaakte bedden en (bad)handdoeken, worden aangeboden, wanneer je als ‘proefzitter’ gebruik wilt maken van de overige parkfaciliteiten of –activiteiten dient daar echter wel het vaststaande tarief voor te worden betaald. Houdt echter wel in het achterhoofd dat in deze, proefperiode, het park nog kan kampen met enkele kinderziektes of nog op te lossen problemen, voor de officiële parkopenstelling.

l Eigen Center Parcs vertrekt

Mocht je echter nét buiten de veelgesproken ‘boot’ vallen, niet getreurd. Want na afloop van het ‘proefzit-weekend’ brengt Eigen Center Parcs een uitgebreide foto- video- alswel tekstueel verslag uit. ‘Kunnen we hieruit concluderen, dat Eigen Center Parcs, in deze proefperiode, ook vertegenwoordigd zal zijn?’. Daarop kunnen wij enkel met een volmondig ‘ja’, onszelf beroepen.

Na het weer hebben uitgeladen van de vakantiekoffers, zal Eigen Center Parcs, haar gerelateerde special ‘Blik op Trois Forêts’, voorzien van een enorme ervaringsreview. Tevens kunnen de ‘uitverkorene’ winnaars ook beroep doen op Eigen Center Parcs, om na het verblijf in contact te komen met ons, waardoor ervaringen cq vakantiefoto’s uitgewisseld kunnen worden.

l Hoe doe ik mee?

Dat zal zeker een vraagstelling zijn, die nu vast en zeker bij je naar boven komt drijven. Wij kunnen hierop enkel antwoorden met , ‘niet moeilijk hoor , beantwoord gewoon de onderstaande vraag’. Simpeler kant niet toch? Zie jij je al zitten, op je zonovergoten terras, onder de boomtoppen? Of al zwemend in de immense L’Aqua Mundo? Beantwoord dan snel de onderstaande vraagstelling. Mocht er bij het bekijken van het onderstaande vraagstuk, een belletje bij je gaan rinkelen, aarzel dan vooral géén minuut, en stuur je antwoord naar ons mailadres: info@eigencenterparcs.nl

Voor 29 april brengt Eigen Center Parcs, de ‘uitverkorene’ naar buiten.

l Beantwoord de onderstaande vraag

‘Benoem de reden, waarom juist de Ficus Religioza, zonder het ingrijpen van Jean Henkens, ten ‘onder’ was gegaan’?

Stuur je ‘verlossende woord’ naar het volgende mailadres : info@eigencenterparcs.nl

l Het gratis verblijf in Trois Forêts
l Wat kan er worden verwacht?

• Een weekendverblijf voor maximaal 6-personen
• Verblijfsperiode van 14- t/m 17 mei 2010
• Zowel opgemaakte bedden als (bad)handdoekpakketten aanwezig
• Alle overige parkactiviteiten en -faciliteiten, zijn tegen betaling
• Overige reiskosten naar of vanuit het park, of andere onkosten worden niet vergoed

l Spelregels ‘Doe mee & win’
l Waaraan dient voldoen te worden?

• De winnaar dient beschikbaar te zijn in het weekend van 14 tot en met 17 mei 2010, om af te reizen naar Les Trois Forêts;
• De winnaar mag maximaal 5 andere personen meenemen;
• De winnaar dient uiterlijk 27 april om 9.00 uur zijn/haar gegevens door te hebben gegeven aan Eigen Center Parcs, mocht dit niet het geval zijn, dan dient Eigen Center Parcs een nieuwe winnaar aan te wijzen.
• Het geven van feedback op het park en het beschrijven van de ervaring is vereist;
• Eigen Center Parcs is behouden de prijs in te trekken indien de proefverhuur onverhoopt niet door kan gaan;
• Eigen Center Parcs en Center Parcs Europe zijn niet verantwoordelijk voor onkosten op het park en op de reis naar het park;
• Eigen Center Parcs accepteert alleen inzendingen die 26 april voor 18:00 uur zijn uitgebracht, en verzonden zijn naar info@eigencenterparcs.nl ;
• De prijswinnaars worden op 26 april om 18:00 uur onder toezicht bepaald en bekend gemaakt;
• Over de uitslag is geen discussie mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.