Dit is de Open Dag van 40 Jaar De Huttenheugte!

Morgen is het dé dag! Dan is het de Open Dag van 40 Jaar De Huttenheugte. Deze Open Dag is iets unieks voor De Huttenheugte, en ook uniek binnen Center Parcs.

Natuurlijk worden er wel vaker Open Dagen georganiseerd door diverse parken. Vorig jaar hadden bijvoorbeeld De Kempervennen en Het Heijderbos een Open Dag. Dit jaar hebben De Vossemeren en natuurlijk De Huttenheugte een Open Dag. Echter is de Open Dag op De Huttenheugte anders. Er is namelijk ook feest! De Huttenheugte bestaat immers 40 jaar en dat vieren ze!

Feest!
Bij een feest horen natuurlijk ballonnen… Veel ballonnen. Dat hebben ze op De Huttenheugte goed begrepen want op zaterdag 23 juni om 15:00 uur wordt er een ballonwedstrijd gehouden tussen Rep en Whoops. Wie zal er winnen? Bekijk het om 15:00 bij het terras van de Action Factory.

Achter de schermen
Heb jij altijd al willen weten hoe het water wordt gezuiverd in de Aqua Mundo? Of hoe de koks in het Market Restaurant je eten klaarmaken? Morgen kom je het allemaal te weten! Je kunt namelijk allemaal achter de schermen kijken van al dit moois.

Modeshow
Speciaal voor de dames heeft De Huttenheugte een half uur durende modeshow georganiseerd.  Zo worden er de laatste modertrends getoond onder het genot van een gezellige sfeer. De modeshow vind plaats in het Grand Café en begint om 13:00.

Gratis activiteiten
De Huttenheugte heeft besloten om in verband met haar 40-jarig jubileum de reguliere activiteiten gratis te maken. Nu kun je dus eindelijk gratis van die leuke Zip Wire toren, en de kleinste onder ons kunnen gratis ervaren hoe het is om een boer te zijn bij “Wannebe a Farmer”.

Om te kijken welke activiteiten allemaal worden aangeboden wijzen wij jullie door naar het activiteitenoverzicht van de Open Dag.

Tot slot…
Natuurlijk is Eigen Center Parcs is aanwezig op de Open Dag om live verslag uit te brengen. Mocht je ons zien, spreek ons dan gerust aan! Wij zijn te herkennen aan onze Eigen Center Parcs t-shirts.

klik hier voor een volledig overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.