De winnaars zijn bekend! l Het verlossende woord op 'Actie : Doe mee & win – gratis verblijf in Les Trois Forêts

Dit bericht kan niet worden ingeluid zonder enige bedankwoordjes. Bij deze willen wij – de Eigen Center Parcs Redactie – jullie als trouwe Eigen Center Parcs-bezoekers, hartelijk danken voor de massale inzendingen op de Actie ‘Doe mee & win’. Aangezien we nu toch starten, met een welgemeend dankwoord, willen wij Center Parcs Europe ook uitvoerig danken voor het beschikbaar stellen van een dergelijk ‘proefzit-weekend’. Onze welgemeende dank hiervoor.

Welgeteld zeven dagen geleden, slingerde we met enige gepaste trots het bericht ‘Doe mee & win : een gratis weekend Les Trois Forêts’ in de ether. Natuurlijk hoopte we stiekem op een gros aan inzendingen, maar niets is minder waar, het ruime inzendingaantal overtrof onzehooggeplaatste verwachtingen. Met de hysterische leus ‘Heel Nederland is in de ban’, zou omroep SBS, het volgende feit aankondigen, maar wij houden het toch liever op onze ‘eigen’ manier, namelijk via een bescheiden weg.

Na ruim twee uur ploeteren zijn we eruit. 374 inzendingen te hebben doorgespit, zochten we de meest uitgebreide inzendingen uit. Hierdoor krimpte het aantal ‘uitverkorene’ als snel naar een aantal van 150 op de teller. Door een volledig willekeurige trekking heeft de Eigen Center Parcs Redactie, een viertal gezinnen cq families verkozen. Een viertal, horen we je denken? Klopt, we vergeven een tweetal Gratis-verblijven, mochten zij hun persoonlijke gegevens deze avond, met uitloop tot morgenochtend, naar ons toe hebben gecommuniceerd, dan dienen wij terug te stappen op onze tweede reserve selectie.

Vooruit we zullen jullie nu niet langer in die gierende spanning laten zitten. Met zweetdruppels op het voorhoofd en razende zenuwen in de nek, zitten jullie natuurlijk, maar maar op één ding te gieren, de uitslag. En aangezien we jullie meer dan begrijpen, valt hieronder het ‘langverwachte verlossende woord’,

l De winnaars zijn als volgt

daar het weekend is afgelopen zijn de namen weggehaald

l De reservewinnaars zijn als volgt
daar het weekend is afgelopen zijn de namen weggehaald

– Over de bovenstaande uitslag kan niet worden gecommuniceerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.