De Vossemeren opent het grootste Aquapark van België

Woensdag 5 juni werd het grootste Aquapark aan Center Parcs De Vossemeren officieel geopend. De gigantische opblaasbare stormbaan van 4.000 vierkante meter groot wordt de zomerattractie in de regio. Nu al zitten alle sessies vol en dan moet de echte zomervakantie nog beginnen. “We verwachten tot 20.000 bezoekers voor het Aquapark deze zomer”, zegt General Manager Frank Van Ouytsel.

Al meer dan dertig jaar is De Vossemeren een begrip in de recreatieve sector, maar sinds de komst van het Aquapark bekend werd gemaakt, gaat het park nog meer over de tong. “We werken al een vijftal jaar samen met het bedrijf Surf & Fun voor de uitbating van ons waterskicentrum. Via hen werden er contacten gelegd met het bedrijf Water Camp uit Tilburg. Zij brachten een tijdje geleden al een gelijkaardig waterpark naar Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven, net voorbij de grens. Dat was een kleinere versie en sloeg al enorm aan”, vertelt Frank Van Ouytsel.

Foto Waterpark De Vossemeren (klik voor een grotere versie)

Een sessie op het Aquapark duurt een uur. Vooraf wordt er nog een korte uitleg gegeven en iedere deelnemer krijgt een zwemvest. Op frissere dagen kan je ook een wetsuit huren. Momenteel is het Aquapark enkel op woensdag, zaterdag en zondag open, vanaf de zomervakantie gaat het elke dag open. Een bezoekje kost 11 euro per persoon. “We bekijken momenteel of we nog meer sessies kunnen organiseren”, Aldus Frank Van Ouytsel.

| Video Tv Limburg

| Foto’s

Hoofdingang Aquapark De Vossemeren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.