Cool Factor l Editie NL zorgt voor meer beeld van Cool Factor

Editie NL l Zorgt voor meer beeld van Cool Factor

Margreet Spijker en Jeroen Latijnhouwers, babbelen het betreffende item in RTL’s Editie NL, aan elkaar. In dit nieuwsprogramma met focus op het ‘pakkenste’ binnenlandse nieuwsgeving en achtergronden, neemt men daadwerkelijk de proef op de som. Hierbij worden namelijk de nodige deskundigen aangehaald, welke na de vragenblokken van de Editie NL-reporter, op de man af worden ondervraagt over het veelvuldig voorkomend ‘rickoff-talent’ van tv-producenten, hierbij wordt Endemols’ Cool Factor ondermeer aangehaald.

Bijgaand de boodschap dat men vooral niet huiverig is voor een ‘overkill’ aan kopieprogramma’s van volwassenformats, althans wat betreft de ‘Nick’ of Endemols’ vertegenwoordigers. Terwijl de ander daar toch een ander denkbeeld aan over weet te houden, zoals programmeur van het ‘Chinekid-Festival’, Monique Ruinen. In het item worden ondermeer, ‘De Mol Junior’ en het fanatiek opsporen van uniek musicaltalent in zijn kinderproof-versie, ‘Wie wordt Kruimeltje’, in de reeks van Avro’s, ‘Wie wordt-reeks’, welke alweer seizoenenlang de zondagavond domineert, aangehaald als voorbeelden van inhakkende inspiratieloosheid in medialand.

Wederom wordt het, inmiddels al te bekende ‘riedeltje’, van stal gehaal, waarin wederom wordt gesproken over het een niet dwangmatig deelname aan de opdrachten door de kinderlijke kandidaten, dit maal uit de mond van jawel, dé werkende kracht achter Endemol, Rob van den Vleugel, werkzaam producent van Endemol. Echter is het volgens de eerder genoemde productiebaas nooit voorgevallen, dat kinderen hun ‘must-do’s’, ook daadwerkelijk weigerden, of tegen hun ‘zin’ in moesten volbrengen. Tevens krijgen we na en onder het geluid van commentaar de nodige nieuwe shots van het programma onder ogen.

l ‘Cool Factor’ op je buis
Vanaf 27 augustus is ‘Cool Factor’ te zien op Nickelodeoniedere vrijdag om 19.20h

l Meer Cool Factor?
Alles kalmpjes aan nalezen, over Endemols’ nieuwste ‘go-to-the-extreme’-format waarbij de parken van Center Parcs hun rol vertolken als strijdperken, dat kan! Via onze onlangs geüploade uitgebreide berichtgeving rondom dit ‘Kiddies-variantje’ van het bloedstollende ‘Fear Factor’. Meer Cool Factor, klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.