Center Parcs intensiveert samenwerking Koninklijke Gazelle met focus op vernieuwende vakantiebeleving

Capelle aan den IJssel, 9 januari 2019 – Center Parcs slaat de komende jaren opnieuw de handen

ineen met Koninklijke Gazelle. Na een succesvolle samenwerking de afgelopen vier jaar bereiken de partijen een nieuwe mijlpaal met een vernieuwde focus. Op alle Center Parcs parken in Europa gaan Gazelle en Center Parcs zich verder inzetten om samen een vernieuwende vakantiebeleving neer te zetten.

 

De samenwerking krijgt invulling door op zoek te gaan naar toepassingen van nieuwe mobiliteitsoplossingen om te blijven aansluiten op de toekomstige behoeften van de gast. Bovendien worden de mogelijkheden bekeken om elkaars doelgroepen kennis te laten maken met beide A-merken door middel van joint promotions.

 

Volgens Pascal Ferracci, CEO van Center Parcs Europe, sluit samenwerking aan op de koers van Center Parcs de nieuwe standaard te zetten in familievakanties en gasten te blijven verrassen: “Center Parcs en Koninklijke Gazelle bundelen hun krachten met het gezamenlijke doel de beleving te verrijken. Door de hoogwaardige kwaliteit, duurzame en innovatieve producten van Koninklijke Gazelle stelt Center Parcs haar gasten in staat om nog meer te genieten van een ontspannen tijd samen. Fietsen op een goede fiets midden in de natuur levert hier een waardevolle bijdrage aan.”

 

“We zijn erg blij dat Center Parcs ook in de komende vier jaar met Koninklijke Gazelle in zee gaat en we fietsen mogen leveren voor al haar parken in Europa. Een fietstocht maakt mensen meer ontspannen en blij en dat voegt dus echt iets toe aan een verblijf op Center Parcs,” zegt Huub Lamers, CEO van Koninklijke Gazelle.

 

Koninklijke Gazelle levert sinds 2014 een uitgebreide collectie fietsen. Verspreid over alle locaties, beschikt Center Parcs Europe over zo’n 15.000 huurfietsen, waaronder mountainbikes (van FOCUS, een zustermerk van Gazelle), elektrische fietsen en stadsfietsen. Vooral de vraag naar elektrische fietsen stijgt snel. Het aanbod huurfietsen van Center Parcs bestaat nu voor vier procent uit elektrische fietsen. Naar verwachting zal dit in de komende jaren verder stijgen.

 

 

Over Center Parcs Europe

Al ruim 50 jaar is Center Parcs expert op het gebied van vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Als grondlegger van de korte vakantie dichtbij huis heeft Center Parcs een nieuwe standaard gezet in de recreatiesector, maar wil haar gasten ook in de toekomst blijven verrassen. Dat doet zij door te blijven innoveren en ook in de komende jaren een nieuwe standaard te zetten: in beleving, verblijf en echt even samenzijn. Center Parcs kenmerkt en onderscheidt zich door de talloze activiteiten voor ieder familielid, want het is pas echt vakantie als iedereen het naar zijn zin heeft, dan ben je echt even samen. Center Parcs Europe is onderdeel van Pierre & Vacances Center Parcs Group. Center Parcs bezit 24 Europese parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In 2018-2019 werden 5 miljoen gasten ontvangen en realiseerde het bedrijf een omzet van 768 miljoen euro. www.centerparcs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.