Center Parcs heet gasten nog warmer welkom dankzij samenwerking met NESCAFÉ Dolce Gusto

Verschil #20 ‘Wij sluiten exclusieve partnerships, u profiteert ervan’

 

Capelle aan den IJssel, 12 november 2013 – Vanaf nu verwelkomt Center Parcs haar gasten die verblijven in een Premium cottage, VIP cottage, Boathouse of hotelkamer in één van de Nederlandse parken met een NESCAFÉ DolceGusto koffiemachine. Naast deze machine treft de Center Parcs gast een stijlvolle cuphouder aan met daarin vijf gratis capsules en een voucher voor 20 euro korting bij eventuele aanschaf van het apparaat. In totaal zijn door NESCAFÉ Dolce Gusto ruim 2400 apparaten beschikbaar gesteld voor de Nederlandse parken. Deze samenwerking is volledig in lijn met verschil #20 van de 29 verschillen die Center Parcs uniek maken: ‘Wij sluiten exclusieve partnerships, u profiteert ervan’. 
 image006 Het idee voor deze unieke samenwerking komt van Frank Hendrix, ManagerAccommodation & Cleaning bij Center Parcs: “De laatste jaren zien we een trend waarbij meer en meer mensen voor koffiesoorten kiezen die met hoge druk bereid worden. Graag wilden we binnen Center Parcs hierop inspelen. Na intern overleg zijn we op zoek gegaan naar een partner met wie we een win-win situatie konden creëren”. 

“Center Parcs is constant op zoek naar manieren om de gasten zich nog meer thuis te laten voelen. De heerlijke koffievarianten van NESCAFÉ DolceGusto dragen hier zeker aan bij”, aldus Mark Somers, Director PurchaseOperations & Energy bij Center Parcs.

 

Tim Beurskens, Product Manager bij NESCAFÉ Dolce Gusto, geeft meer uitleg over deze varianten: “In Nederland kun je 33 verschillende variaties maken. Wij hebben hieruit een selectie gemaakt: twee zwarte koffies (Lungo en Espresso Intenso), een Cappuccino en een Nesquikchocolademelk voor de kinderen. Zo is er voor ieder lid van de familie wat lekkers bij aankomst.”

 

Beide partijen geven aan dat een eventuele uitbreiding van de samenwerking in de toekomst zeker niet wordt uitgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.