Spot je Cottage | Port Zélande – 12 pers. VIP en Premium Cottages

Oorzaak groeiende behoefte : Gevolg : 12-pers. Premium en 12-pers. VIP cottages

Hoewel ze nog steeds met de steekwoorden ‘nieuw en vernieuwd’ in zowel de jaarbrochure zijn gedrukt, als op Center Parcs.nl prijken, waren de cottages in het boekjaar 2007 onvervalst onder de noemer ‘nieuw’ te vatten binnen het voormalige accommodatie-aanbod van het Zuid Hollandse Port Zélande.
De nieuwe 12-persoons cottages, zowel boekbaar in de variant VIP als Premium, moesten destijds voor elkaar krijgen, althans naar eigen zinnen, dat de drie-generatie vakanties wederom zijn opmars beleefde, na jaar en dag, minder hoog ‘gescoord’ te hebben in de reissamenstellings diagrammen. Vakantie bestaande uit de (klein)kinderen, ouders en grootouders was volgens de vakantieparkketen weer helemaal als ‘hip’ samen te vatten. Center Parcs meldde een pril aantal jaar teruggegrepen, dat men meer en meer op dat groeiende wensbeeld zou willen inspelen, en zoals het spreekwoord weet te weerspiegelen, ‘een man een man, een woord een woord’, Center Parcs voegt ook daadwerkelijk zelf, de daad bij haar hoogste woord. Naast de cottagerefreshments en uitbereidingen op accommodatiegebied, in het heuvelachtige Park Hochsauerland, in het Sauerland van 1000-bergen bij onze Ooster buren, als onze benoemenswaardige ‘Hollandse Costa Brava’ Port Zélande zette men de ontblote voeten in het stand, net om de hoek bij Zeelandse Ouddorp. Beide zetten ze de zinnen op een inmiddels veel bewogen en ingeslagen zijweg, de cottagerefreshments. En je kunt het al aanvoelen, daar kon die gegroeide en ingewilgde drie-generatie wens natuurlijk niet bleekwit aan ontbreken.

Een nieuw verfrissende likje verf op de muur, een nieuw laminaatvloertje erin, alles werd letterlijk van boven naar beneden gestript. Nieuwe banken en meubels werden binnengehaald met als resultaat nieuwe accommodatietypes voor de grotere reisgezelschappen. Enkele uitblinkers deden daarnaast ook hun intrede, namelijk de Sunshower – tijdens het douchen een natuurlijk bruine ‘vakantiekleur’ opdoen – en daarnaast ook een heuze jacuzzi, in de achtertuin. Enkel is die laatste genoemde ‘luxe’ alweer uit het specificatierijtje verdwenen, welke op een onmerkzame manier dit jaar weer zijn verdwenen. Onder het motto : oorzaak groeiende behoeftes, gevolg : 12-pers. Premium en VIP cottages, zullen we maar consequent zeggen.

l Binnenkijken bij
l 12-pers. Original VIP- en Premium cottages

Benieuwd naar het interieur? Allemaal erg begrijpelijk natuurlijk! Binnenkort vakantie vieren, met als eindbestemming Port Zélande, met een stampvol geladen auto? Vanaf deze week kun je virtueel binnenstappen in zowel de 12-pers. Original VIP cottages als de 12-pers. Premium cottages, en dat doormiddel van een uitgebreide fotoserie.

l Binnenkijken bij
l Foto’s 12-pers. VIP cottages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.