Bij Today’s past op ieder potje wel een dekseltje; iedere dag anders voor een lage prijs!

Van Today’s op De Vossemeren maakte we even een sprongetje. Niet dat het ‘eten wat de pot schaft’ zo ontzettend spectaculair of nieuw is, maar het is toch verdories verfrissend binnen de vertrouwde Market Dome-muren. Pancakes / Orry’s Place of hoe ze het tegenwoordig ook willen noemen, moest – helaas – hiervoor wijken. De pannenkoekendraaiers kregen ter compensatie een pannenkoekencarrousel in Evergreenz. Today was het op De Vossemeren voor het eerst aanschuiven bij Today’s!

Today’s is back to basic, dat zien we nu ook aan het niet echt enorm veranderde interieur, alles smaakt nog naar de meest kleffe pannenkoeken. Wat Today’s nog meer is; een drie-gangen diner voor 12,50p.p. en dat je er snel bij moet zijn. Vol is vol en op is op. Kinderen betalen maar een euro per levensjaar. En zoals het ‘eten wat de pot schaft’ betaamt is tot de ochtend van diezelfde dag nog mysterieus wat de kok in z’n pannetje heeft zitten!

Reserveren is ook niet nodig, je schuift zo aan en de potten en pannen verschijnen zo op tafel; geen poespas, geen onnodige service. Lekker met ’t bordje, nog net niet op schoot, vol eten dat je zelf zo uit de pan schept. En op ieder potje past een dekseltje; er is vast wel een dag dat je het lekker vind en dan loop je zo even binnen, zonder te reserveren!

(Bron: Facebook De Vossemeren)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.