Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof verkozen tot Zwembad van het Jaar 2012

 

 

Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof verkozen tot

Zwembad van het Jaar 2012

 

Ook subtropische zwemparadijzen van Center Parcs De Huttenheugte en Center Parcs

De Kempervennen staan dit jaar in Top 3  

 

Capelle aan den IJssel, 28 november 2012 – Vandaag is de Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof uitgeroepen tot Zwembad van het Jaar 2012 in de categorie: zwembaden die deel uitmaken van een vakantiepark of hotel. Dit gebeurde tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem waar Peter Hoorneman, General Manager van de Eemhof, de prijs ontving uit handen van Marcel Demper van de organisatie. De onderscheidende kenmerken van de Aqua Mundo op De Eemhof, zoals de unieke attracties Flow Rider en Turbo Twister evenals het Balinese thema en de groene manier van functioneren van het zwembad, hebben ongetwijfeld een grote rol gespeeld bij deze overwinning. Ook de Aqua Mundo’s van Center Parcs De Huttenheugte en Center Parcs De Kempervennen vielen in de prijzen, respectievelijk op de tweede en derde plaats. Deze drie overwinningen onderstrepen verschil #6 “een subtropische waterwereld vol fun én rust” van de 29 verschillen die Center Parcs onderscheiden.
 100% adrenaline 

Een belangrijke reden voor de overtuigende overwinning van De Eemhofs Aqua Mundo zijn ongetwijfeld de attracties die garant staan voor een flinke adrenalineboost. Bezoekers kunnen met een speciale opblaasband van de Turbo Twister, een spectaculaire glijbaan van 154 meter lang en wel 11 meter hoog glijden of surfen op echte golven dankzij de Flow Rider!

 

 

                    
Natuurlijk & authentiek De Eemhof doet er alles aan om het subtropische zwemparadijs zo groen mogelijk te laten functioneren. Dankzij een geavanceerd systeem met chloramine separatoren in alle zwembaden van Center Parcs, wordt tot 90% minder chloor gebruikt dan in reguliere zwembaden. Daarnaast wordt het afvalwater op De Eemhof op een natuurlijke manier gezuiverd door middel van rietbeddingen. Peter Hoorneman voegt toe: “De Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof is dankzij honderden tropische planten en bomen en authentieke beeldhouwwerken, speciaal vervaardigd door kunstenaars uit het Balinese Ubud, écht een lust voor het oog. Wij zijn erg trots dat het publiek voor ons gekozen heeft.”

 

Dankbaar

 

Deze overwinningen waren niet mogelijk geweest zonder de duizenden stemmen die zijn uitgebracht. Center Parcs wil de stemmers dan ook hartelijk bedanken voor hun keuze en verloot een aantal mooie prijzen, zoals een weekend- of midweekverblijf in een VIP cottage, een weekend- of midweek-verblijf in een Premium cottage en kaartjes voor het hele gezin voor een Aqua Mundo naar keuze onder diegenen die voor de Aqua Mundo’s van Center Parcs gestemd hebben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.